Un șofer s-a oprit pentru a salva un pisoi, dar a nimerit într-o adevărată ambuscadă

Există multe povești pe internet despre cum oamenii găsesc animale lăsate pe marginea drumului și le iau acasă sau le caută o casă și o familie iubitoare. Dar bărbatul din articolul nostru a avut parte de o situație ieșită din comun.

Robert Brantley, un bărbat de 37 de ani, conducea pe un drum de țară când i s-a părut brusc că vede un pisoi într-un tufiș.

Brantley a coborât din mașină și i-a făcut semn pisoiului. Acesta a alergat imediat spre noul său prieten. Bărbatul a luat pisoiul în brațe pentru a filma pe telefonul său un videoclip cu salvarea miraculoasă. Dar în acel moment s-a întâmplat ceva neașteptat: din iarba înaltă au apărut încă trei pufoși care mieunau.

„Dumnezeule! – a exclamă Robert, vădit nepregătit pentru o astfel de întâlnire. „Nu vă pot lua pe toți!” Dar surpriza principală era înainte: peste câteva minute au apărut alți 12 pisoi care se învârteau la picioarele bărbatului!

Brantley era confuz. S-a oprit pentru a salva un pisoi. De unde au venit toți ceilalți? Cum au ajuns aici? Cine i-a adus? Pisoii erau foarte mici, nu s-ar fi putut descurca fără o pisică-mamă, dar nu se vedea niciuna în preajmă. Bărbatul nu putea lăsa pisoii acolo. Trebuia să îi ia pe toți și apoi să-i ducă în vreun loc sigur.

Dar a mai apărut o problemă: trebuia să îi adune cumva pe toți și să-i aranjeze în mașină. Erau 13! La început Robert aducea câte ​​doi-trei, dar în timp ce se mergea să-i aducă pe alții, ceilalți reușeau să se împrăștie în toate direcțiile.

Atunci bărbatul a închis ușile mașinii și a deschis un geam prin care punea pisoii pe bancheta din spate. Erau prea mici ca să sară înapoi, așa că i-a reușit.

Videoclipul pe care l-a făcut despre întâlnirea cu pisoii a primit foarte multe reacții pe rețelele sociale. Mii de oameni din diferite părți ale lumii și-au oferit ajutorul. Totuși, bărbatul a decis să se bazeze pe cei pe care îi cunoștea bine. A păstrat trei pisoi pentru el: Scout, Ruby și Milo, iar pe restul i-a dat unor persoane de încredere.

Salvatorul pisicilor vrea ca toată lumea să înțeleagă că mai există oameni care sunt gata să dea o mână de ajutor animalelor. Și nu se referă la el, ci la oamenii cu inimă mare care au reacționat imediat, celor cărora le pasă.