Un psiholog celebru dezvăluie semnele clare ale unei persoane care nu vă mai iubește!

Lipsa iubirii este atunci când îți este frică să nu deranjezi persoana iubită și tot ce trebuie să faci, este să aștepți.

Lipsa de iubire îl face pe om timid, ciudat, ridicol, încordat şi urât…

Lipsa iubirii este atunci când nu ai voie să deranjezi. Să vorbești, să râzi, sau chiar să îmbrățișezi.

Nu ai voie să vorbești despre sentimentele și trăirile tale — sunt lucruri neimportante, nu sentimente.

Nu poți cere nimic – trebuie să înțelegi că acum este o situație dificilă, nu este momentul potrivit. Oricum nu ai nevoie de nimic, nu-i așa?

Nu aștepți sprijin. Ești deja un om matur și trebuie să depășești independent dificultățile. Chiar și la cinci ani persoana nu mai are nevoie de ajutorul cuiva, este deja o vârstă suficient de mare, dar atunci când ai treizeci și cinci, ești deja un om bătrân. Și nu trebuie să te îmbraci atât de frumos la o vârstă respectabilă.

Nu ești iubit atunci când nici nu ești lăudat, nici certat. Ești neobservat.

Te simți incomod să mănânci în fața acelei persoane. Ea poate spune că mănânci prea mult. Nu va fi recunoscător pentru mâncarea gătită de tine. Și nu-ți va aprecia efortul pe care îl depui când faci curățenie sau îngrijești florile.

Nu ești iubit atunci când îți este interzis aproape totul.

Persoana de alături se simte iritată atunci când vorbești, consideră că zici numai prostii sau devii prea insistent. După părerea sa, tu trebuie să stai numai într-un colț și să aștepți atunci când vei fi scos la plimbare. Nu ai voie să te plângi sau să fii trist. Tot ce trebuie să faci este să stai și să aștepți.

Nu ești iubit când persoana iubită nu te apără niciodată, și te consideră vinovat pentru tot și toate.

Nu ești iubit când nu primești cadouri. Când partenerului de alături îi pare rău să cheltuiască bani pe tine.

Lipsa iubirii nu înseamnă ură. Este chiar mai rău decât asta. Pentru că poți fi urât dintr-un motiv, spre exemplu, din invidie. Și atunci poți pleca. Dar acest comportament nu are un motiv anume, nu ești iubit pur și simplu.

Chiar dacă aceste persoane foarte des repetă: „Te iubesc, acum lasă-mă în pace.” Aceste este un semn evident al lipsii iubirii.

Lipsa iubirii poate distruge. Și din cauza ei mor oameni. Devin vulnerabili, neputincioși și foarte sensibili mai ales bătrânii, copiii chiar și câinii care nu sunt iubiți, dar și adulții care sunt lipsiți de apărare și sunt firavi.

Lipsa de iubire îl face pe om să fie timid, ciudat, urât și mereu încordat; el mereu se teme să strice totul, să împiedice, să enerveze…Când o persoană nu este iubită, ei îi este frică să nu irite, încurce sau să strice ceva. Și nu ai ce face în această situație, trebuie doar să găsești forța să-ți strângi lucrurile și să pleci.

Sau măcar să conștientizezi clar că aceasta este lipsă de iubire.