Un pictor din New York a încercat să-și imagineze cum ar arăta unele vedete, dacă ar fi niște persoane obișnuite

De multe ori povestea de succes a vedetelor este asociată cu o întâmplare fericită, care ar fi putut să nu aibă loc niciodată. În acest caz aceste persoane ar fi putut avea o viață obișnuită, fără lux și faimă mondială.

Pictorul Danny Evans din New York s-a gândit la acest lucru și a creat proiectul Planet Hiltron, unde unele persoane celebre arată ca niște persoane obișnuite: fără stiliști sau antrenori personali de fitness.

Observăm că oamenii celebri diferă de cei obișnuiți nu numai prin statutul lor de vedetă, ci și prin faptul că aspectul este un factor important al succesului.

Cameron Diaz.

Nicole Kidman.

Brad Pitt și Angelina Jolie.

Rihanna.

Britney Spears.

Johnny Depp.

David și Victoria Beckham.

Jay-Z și Beyonce.

Jennifer Aniston.

Gwyneth Paltrow.

Lindsey Lohan.

Chris Brown.

Tom Cruise.

Ashley și Jessica Simpson.

John Hamm.

Madonna și Lady Gaga.

Kanye West și Kim Kardashian.

Jennifer Lopez.

John Travolta.

Datorită serviciilor saloanelor de înfrumusețare și a echipei întregi care le stă la dispoziție, vedetele diferă foarte mult față de un cetățean american.

Pictorul a prezentat vedetele îmbrăcate în haine obișnuite, nu în rochii scumpe ultra-moderne, unele fiind chiar lipsite de gust. Aceste „non-vedete” nu se află pe covorul roșu al festivalurilor de film sau la ceremoniile de decernare a premiilor, ci acasă, în niște apartamente mici sau chiar în niște remorci ieftine.

Pe de altă parte nu ar trebui să uităm de faptul că și vedetele sunt oameni. Și ar putea să arate exact ca niște persoane obișnuite.

Ce părere aveți despre acest proiect?