Un nou tip de escrocherie foarte periculoasă – „fetița”. Nu cădeți în plasa hoților!

Escrocii, din păcate, devin tot mai inventivi. Iar în ultima perioadă nu se ia în considerație nici o normă morală! Iată ce istorioară mi-a povestit, recent, un șofer. Îi mulțumesc mult pentru aceasta.

”După serviciu am intrat într-un magazin. Ies și mă urc în mașină. În acest timp a alergat la mine o fetiță, de aproximativ 12-14 ani. Hainele erau rupte, avea vânătăi pe mâini. Abia de se ținea să nu plângă. M-a rugat frumos să o duc până acasă.

Însă am observat că ceva mai departe era o mașină ciudată și cu ferestre complet fumurii. De asemenea, am observat că fata se tot uita straniu, periodic la ea.

De aceea, eu i-am spus că nu o voi duce nicăieri, dar voi chema un taxi. Dintr-o dată ea s-a întors brusc și a fugit. Chiar în acea mașină dubioasă.

Acum am înțeles totul. Sensul acestei escrocherii constă în următoarele: în mașina ta urcă o fată străină, necunoscută. Apoi din acea mașină ciudată apare „tatăl” ei și vă acuză de pedofilie! Încercați apoi să demonstrați că sunteți nevinovat. Îmi este groază să mă gândesc la ce se putea întâmpla, dacă nu observam la timp acea mașină.

Apoi eu am blocat drumul acelei mașini la ieșirea din parcare. Din ea a ieșit o namilă de om și a început să strige cu un limbaj foarte vulgar. M-am îndepărtat de pericol și am plecat.”

Protejați-vă copiii și fiți cu ochii în patru. Este evident că răufăcătorii nu au nici o limită: dacă au nevoie de bani, ei vor folosi chiar și copiii!