Un model din Japonia îi demaschează pe cei care încearcă să păcălească internetul cu fotografiile lor perfecte

Nu mai este secret că realitatea este departe de ceea ce se ascunde în spatele imaginilor perfecte de pe Instagram. Din fericire în ultima vreme tot mai multe persoane au curajul să-și arate fața fără retușuri, filtre și unghiuri perfecte. Printre acestea se numără și Vienne, un model care trăiește și lucrează în Japonia. Tânăra postează pe pagina ei de Twitter fotografii care fac haz de tendințele moderne.

1.

2.

Un citat celebru spune că „trăim într-o lume în care este din ce în ce mai multă informație, însă tot mai puțin sens”. În acest context putem face legătură cu influența pe care o au unele persoane pe social media.

3.

Instagram-ul este platforma vieților perfecte. Zilnic aici se încarcă milioane de fotografii din călătorii exotice, cu mese de lux, poze perfecte. Însă în spatele aparențelor se ascund multe lucruri.

4.

Această inițiativă a tinerei arată cât de diferită este viața din spatele micelor ecrane, dar și faptul că pozele de pe Instagram nu sunt o reflecție veridică!

5.

Pentru a obține o fotografie care merită să fie postată se fac zeci sau chiar sute de încercări.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Urmărim și admirăm fotografiile perfecte ale celor pe care îi considerăm „influenceri” și ne lăsăm intimidați de viața pe care o au și felul cum arată. Totuși, nu întotdeauna ceea ce este expus pe rețelele de socializare coincide cu realitatea.

Ce părere aveți despre această inițiativă? La ce vă place să vă uitați pe internet: la fotografii perfecte sau la cele din viața reală? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!