Tendință nouă în decorul interiorului: o modalitate creativă de a picta un tablou pe perete

Dacă, faceți reparație în casă și deodată a apărut dorința de a transforma peretele unei camere aplicând un tablou pe el, dar vă lipsesc abilitățile de pictor, atunci acest articol este pentru dvs. Vă îndemnăm să priviți și să apreciați această modalitate creativă de a picta un tablou cu mâinile proprii, fără costuri suplimentare.

Așadar, să începem:

Iată peretele care urmează a fi transformat.

Pentru a desena peretele aveți nevoie de perii de două mărimi – 2 mm și 12 mm, role pentru vopsit și vopsea neagră pe bază de apă.

O parte din vopsea o puteți dilua în proporție de 10 % cu apă pentru ca să puteți aplica vopseaua mai ușor. De asemenea, aveți nevoie de un proiector.

Acesta este tabloul pe care urmează să-l  desenăm pe peretele bucătăriei.

Este un cadru din filmul ”Șapte Samurai”, regizat de Akira Kurosawa.

Folosind cele mai simple abilități ale Photoshopului, trebuie să transpuneți imaginea în desen vectorial alb-negru. Acest lucru poate fi realizat de oricine, mai ales că există foarte mulți editori foto online.

Trebuie să încărcați imaginea în proiector și să instalați proiecția în locul în care va fi desenat tabloul și în dimensiunea dorită. Instalați proiectorul sigur, cel puțin pentru câteva ore, altfel dacă cineva îl va atinge sau ceva nu va merge bine veți fi foarte dezamăgit.

Pentru pentru a aplica vopseaua mai ușor transformați imaginea în negativă. Este mult mai ușor să pictați cu vopsea neagră pe o suprafață albă, mult mai ușor decât dacă ați desena cu negru pe negru.

Pentru detaliile și obiectele mici folosiți pensula de 2 mm grosime, pentru obiectele mai mari folosiți pensula de 12 mm, iar rola o puteți folosi pentru a vopsi suprafețele mari.

Peste șapte ore de muncă continuă puteți obține un astfel de tablou deosebit și unic pe unul din pereții bucătăriei sau altei încăperi.

Dimensiunile tabloului obținut: lățimea de 2 m și înălțimea de 1,5 m.

Atât! Frumos, simplu și ieftin. Spor la treabă!