Un make-up artist profesionist prezintă fotografiile mireselor înainte și după ce au făcut cunoștință cu talentul său magic!

Miresele sunt mereu îngrijorate în privința alegerii imaginii sale perfecte pentru nuntă. Ele iau în considerație totul până la cel mai mic detaliu: pantofi, rochie, bijuterii și altele. Machiajul este unul dintre punctele cheie și trebuie să fie impecabil. Profesionistul în make-up din Kosovo, Prizren Arber Bytyqi, știe cum să sublinieze demnitatea miresei și să facă un machiaj de lux. Rezultatele muncii sale, el le publică pe o pagină Instagram, unde puteți găsi fotografiile mireselor, înainte și după transformare. Vă propunem să admirați aceste transformări magice, care sunt realizate de profesionistul din Kosovo:

1. 

2. 

Arber Bytyqi știe totul despre machiajul corect al mireselor, iar clienții săi se schimba atât de mult, încât devin de nerecunoscut. Arber își împărtășește rezultatele muncii sale pe Instagram și a câștigat deja respectul a peste 265.000 de followers.

3. 

4. 

”Când venim la cineva la nuntă, vedem o imagine magică: un basm în jur, totul strălucește, oaspeții sunt îmbrăcați în cele mai frumoase haine, mirele arată ca un prinț, iar mireasa este o adevărată prințesă. Dar în spatele acestei magii se află o pregătire minuțioasă. Iar mireasa, înainte de a deveni o astfel de prințesă din poveste, a petrecut câteva săptămâni în căutarea rochiei perfecte, iar în ziua ceremoniei a stat la coafor și la machiaj timp de ore în șir. Unele mirese au fost de acord să împărtășească fotografiile lor de înaintea machiajului și după acesta. Totul pentru a arăta cu cât efort se străduiesc să creeze o imagine fabuloasă și cât de mult așteptată este ziua nunții în viața noastră.” – a declarat artistul.

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

Sunteți impresionați de munca artistului? Așteptăm comentariile dvs.