Un iubit bun trebuie să aibă, mai întâi de toate, creierul sănătos…

Prietena mea, mamă a trei copii, s-a îndrăgostit, la un moment dat, de un bărbat foarte tânăr. Au făcut cunoștință într-un local. Imediat după aceea și-au dat seama că nu pot trăi unul fără de altul. El îi aducea flori, îi făcea declarații de dragoste, o trata ca pe o adevărată regină, iar relația lor era foarte pasională.

O altă prietenă de a mea a avut parte de alt tip de experiență, diametral opus. Femeia era divorțată de mult timp și locuia împreună cu fiul său care era student. Șeful ei o curta deja de mai mulți ani. Era un bărbat interesant, avea în jur de cincizeci de ani și semăna cu Paulo Coelho. Era foarte delicat, îngrijit, mereu îmbrăcat la patru ace, practica yoga și călătorea foarte mult. Vorbea foarte puțin și era nespus de discret.

După o petrecere cu colegii de la birou, el a invitat-o la el acasă, iar ea a acceptat. S-a întors acasă în zori, emoționată și nespus de fericită!

Prin urmare un iubit bun este, în primul rând, cel care are un creier sănătos. El cunoaște foarte bine femeia, știe cum să se comporte cu ea, este atent, delicat și afectuos.

Un iubit bun trebuie să fie un prieten bun. De multi ori bărbații uită ca o relație bună începe și se termină cu prietenia.

Fiți romantici. Nu uitați că orice femeie are nevoie de romantism: un mesaj drăguț, un buchețel de flori sau orice altceva ce i-ar face plăcere.

Fiți conștienți de faptul că femeile și bărbații sunt diferiți și că acest lucru nu se va schimba niciodată. Aveți grijă unii de alții!