Un gust impecabil: 37 de cămăși și bluze stilate pentru acest an

Vestimentația femeii moderne pur și simplu nu se poate considera completă fără bluze. Aceasta poate completa aproape orice ținută începând de la business până la romantică.

Cămașa care anterior era considerată doar o piesă vestimentară bărbătească, acum a cucerit inimile multor fashioniste. Designerii nu încetează să experimenteze cu diferite decoruri, printuri, imprimeuri, materiale. Drept urmare femeile au posibilitate să aleagă haina perfectă pentru ele.

Modele moderne pentru sezonul de toamnă-iarnă

Pentru perioada rece a anului designerii au pregătit niște modele originale de bluze care vor atrage orice fashionistă. Amatoarele stilului clasic pot alege mai multe modele pentru sine, iar femeile cărora le plac modelele originale își vor alege varianta perfectă.

Bluza fără mâneci reprezintă stilul clasic pentru femeile de afaceri. Designerii ne prezintă niște modele superbe cu o varietate mare de imprimeuri.

Nu rămâne fără atenție nici bluza cu mâneci felinar care pot avea forme și lungimi diferite.

Bluza fină, feminină cu fundă este un alt trend al acestui sezon. Este un model perfect pentru o atmosferă de lucru sau pentru o întâlnire romantică. Trebuie doar să combinați corect celelalte piese.

Bluzele cu o croială liberă de asemenea vor fi actuale. Iese în evidență bluza cu cordon care seamănă cu o tunică, deoarece are o croială alungită. Acest tip de bluze sunt de neînlocuit pentru ținutele de fiecare zi și cele business. De asemenea, pot fi purtate și la petreceri.

Croiala asimetrică, la fel, a cucerit preferințele fashionistelor. Liniile neregulate sunt mai puțin standarde și adaugă ținutei îndrăzneală, extravaganță.

Volănașe moderne

Designerii cred că volănașele trebuie să fie prezente în orice garderobă. Iar acum sunt cele mai actuale.

Astfel de elemente de decor pot crea o ținută romantică de fiecare zi și totodată se potrivesc pentru anumite ceremonii. Această piesă vestimentară este caracteristică stilului casual, grande, dar poate fi potrivită și pentru ținute business.

Bluza cu volane este în armonie cu fusta creion, blugi, pantaloni evazați, pantaloni scurți și jachete.

Clasicul modern

Garderoba femeilor este incompletă fără o bluză clasică. Este o haină modestă, dar și stilată. De asemenea, este foarte practică. Aceste bluze nu se decorează cu prea multe accesorii.

Bluza clasică subliniază stilul frumos al deținătoarei ei, adăugând accente de senzualitate într-o ținută modestă.

Gulerul mandarin

Cămășile și bluzele cu guler mandarin sunt un adevărat trend în acest sezon. Mulți designeri renumiți au confecționat astfel de modele pentru noile lor colecții. Gulerul mandarin conferă un aspect prezentabil.

Această piesă este obligatorie pentru garderobă. Stilul minimalist, culorile gingașe vor arăta armonios într-o atmosferă de lucru, adăugând feminitate și seducție.

Pentru o ținută de zi puteți opta pentru o cămașă din piele cu guler mandarin sau un model în culori intense.

Tricot modern

Cămășile și bluzele din tricot subliniază senzualitatea și feminitatea. Astfel de haine nu își pierd niciodată din actualitate. Astfel bluze se potrivesc pentru stilul casual și pentru crearea ținutelor zilnice stilate.

Pot fi combinate cu pantaloni clasici și blugi.

Decoruri actuale

Elementele decorative de pe bluze și cămăși în sezonul de toamnă-iarnă sunt foarte variate. Designerii au folosit broderii originale, aplicații și aplicații croșetate. Modelele cu croieli alungite pot fi decorate cu mărgele, nasturi etc.

Culori și imprimeuri moderne

Bluzele și cămășile au o gamă largă de culori. Însă în top sunt culorile alb și negru. De asemenea se poartă toate nuanțele de gri. Se preferă și roșu, bej, mov, crem. Se poate purta și albastru intens, fucsia. Tendințele actuale scot în evidență și culoarea cărămizie.

În acest sezon se poartă dungile, bulinele, carourile, florile, abstracțiile. Nu sunt uitate nici motivele geometrice.

Culori intense, diferite imprimeuri și minimalismul pot fi văzute în colecțiile de bluze și cămăși din acest sezon. Însă este important să alegeți ceea ce într-adevăr vă caracterizează.