Un grafician renumit combină fotografiile de la începutul carierei ale unor vedete cu cele de acum pentru a ne reaminti că timpul este trecător.

Ard Gelinck, cunoscut pentru colajele sale realizate din fotografii vechi și noi, în care apar diferite vedete creează, cu ajutorul Photoshop-ului, colaje retrospective ale vedetelor, care au menirea să ne arate că timpul zboară și lumea din jurul nostru se schimbă extrem de rapid. Gelinck are propriul stil de creare a colajelor și se pricepe de minune în utilizarea instrumentelor de Photoshop.

Suntem siguri de faptul că fiecare perioadă are propriile privilegii și momente de bucurie. Vă prezentăm, în continuare, o selecție interesantă care conține fotografii ale vedete în care se observă trecerea timpului. Sunt uimitoare!

Brad Pitt.

Agneta Feltskog (ABBA).

Harrison Ford.

Bill Murray.

Jean-Paul Belmondo.

Sophia Loren.

Sylvester Stallone.

Alisha Beth Moore (roz).

Hugh Grant.

Kate Winslet.

Jason Priestley.

Sean Connery.

Alyssa Milano.

Charlize Theron.

Daniel Radcliffe.

Având propriul său stil de creare a colajelor, Ard Gelinck combină armonios fotografiile vedetelor. Graficianul mai este numit și „Magicianul Photoshop-ului”, fiind foarte apreciat în rândul vedetelor, mai ales pentru aceste imagini inedite pe care le distribuie pe contul său de social media. Datorită acestor lucrări avem șansa să vedem cum arătau vedetele în tinerețe și în prezent. Rezultatul este impresionant deoarece a reușit să aducă trecutul și prezentul acestor vedete într-o singură imagine.

Cum ar fi, dacă am avea o mașină a timpului și am putea călători în trecut? Cum ne-am simți, dacă ne-am putea vedea așa cum eram cu 20 sau 30 de ani în urmă? Aceste imagini emoționante ne fac să ne gândim și mai mult la trecutul nostru.

V-au plăcut această idee? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!