Un cuplu a construit această casă aproape din nimic. Rezultatul este incredibil!

Să dormiți sub cerul înstelat și să vă treziți undeva în pădure, într-un loc retras de ochii lumii, pe malul unui lac – oare nu este minunat? Și dacă vă spunem că acest lucru este posibil și că tot de ce aveți nevoie pentru asta, este să cumpărați o rulotă? Puteți călători într-o astfel de casă mobilă pe parcursul multor ani, simțindu-vă foarte confortabil.

Fiind un cuplu cu un spirit aventurier, acești tineri entuziaști din Utah au decis să-și transforme visul în realitate. Anticipând lucrurile, trebuie să menționăm că această idee le-a reușit. Casa pe care au construit-o tinerii, poate pretinde la titlul de cea mai drăguță locuință din lume.

Proprietarii casei recunosc, că inițial planificau să folosească această casă mobilă pentru a câștiga bani. Tinerii doreau să închirieze casa celor, care vroiau să călătorească în condiții confortabile.

Dar ei nu s-au putut abține să folosească singuri această locuință mobilă. În perioada de vară, casa pe roți este foarte solicitată de un număr mare de turiști, iar în cea mai mare parte a anului, în această locuință superbă călătoresc proprietarii.

Proprietarii acestei locuințe au povestit, că doar în câteva veri, au reușit să recupereze în totalitate banii investiți în procurarea și reutilarea rulotei. Rulota i-a costat tocmai 25 000 dolari, iar acum se poate de spus, că această casă mobilă nu i-a costat nimic.

Cuplul a acordat o atenție deosebită designului casei mobile. Datorită acestui fapt, doar în 18 m² ei au reușit să amplaseze tot de ce este nevoie pentru o viață confortabilă fie în oraș, fie înafara orașului.

Împărțirea locuinței în zone a devenit o adevărată problemă. Din fericire, tatăl lui Sarah – fiind inginer, a acceptat cu bucurie această provocare și a decis să ajute cuplul de tineri. Așa, în doar 3 luni, cu cheltuieli minime, ei au reușit să transforme o rulotă obișnuită într-un spațiu confortabil.

„Ne-am dorit o locuință cu adevărat curată, cu aspect proaspăt, ca de plajă. Suntem încântați că am optat pentru un interior în culori deschise, cu detalii și accente aprinse”- povestește proprietarul fericit al casei mobile.

O adevărată atracție a acestei case mobile este acoperișul din sticlă. Imaginați-vă cât de frumos este să adormiți undeva în munți, admirând cerul înstelat.

O locuință mobilă poate fi o alternativă excelentă unei case obișnuite. Și dacă veți avea o atitudine serioasă față de această idee, veți reuși să transformați o rulotă obișnuită într-o poveste de vis.

Datorită culorilor deschise a pereților, această locuință confortabilă pare foarte spațioasă.

În această mică locuință mobilă există electricitate, apă, de asemenea este un vas de toaletă conectat la apă printr-o pompă de picior. Într-un cuvânt – un vis!

Din exterior, această casă pare a fi o jucărie și este greu de crezut că locuința poate fi atât de confortabilă și funcțională în interior. Cu siguranță, nu toți proprietarii apartamentelor în blocurile multietajate au posibilitatea să locuiască în aceleași condiții confortabile.

Casa pe roți – este alegerea perfectă, dacă sunteți o persoană care adoră călătoriile, dar în același timp nu sunteți dispus să renunțați la confortul de acasă.

Dacă drumul și călătoriile vă fac fericit, această povestioară ar trebui să vă inspire și să vă motiveze. Desigur, nu va fi ușor, deoarece construcția și reparația niciodată nu au fost o sarcină prea simplă, dar rezultatul merită!