Un coafor a enumerat care sunt cele 6 tunsori, pe care nu le recomandă niciodată clientelor sale

Aceste tunsori nu se potrivesc nimănui!

Evitați aceste 6 tunsori, deoarece nu vă avantajează deloc.

Tunsori rase pe o parte.  

„Sfatul meu este să evitați această tunsoare care este una stranie, un adevărat kitsch”.

Bretonul foarte scurt.

„Le explic deseori clientelor mele că bretonul are anumite limite. De aceea nu le recomand să aleagă unul foarte scurt, deoarece nu arată prea bine. Femeile au, cu siguranță, dreptul să-și pună în evidență individualitatea, dar nu într-un mod atât de ciudat”.

Tunsori care sunt mai lungi în față decât la spate.

„Aceste tunsori nu mai sunt la modă!

Unele cliente consideră că aceste tunsori sunt foarte comode și la modă, dar nu este chiar așa. Părul trebuie să pară cât mai natural și uniform”.

Tunsorile foarte scurte.

„De-a lungul carierei mele am întâlnit mai multe cliente care aveau părul lung și au dorit să-l taie aproape chel. Am refuzat de fiecare dată, spunându-le că nu au nevoie de un coafor profesionist pentru a face acest lucru, o pot face singure cu o mașină de tuns. Nu pot înțelege de ce o fată frumoasă ar trebui să se radă pe cap?”

Părul prea lung.

„Unele doamne trebuie să fie convinse să-și taie părul deoarece, la o anumită vârstă, este mai bine să alegeți o tunsoare stilată. Dacă vine vreo clientă în vârstă și îmi spune să nu-i scurtez părul nici cu un centimetru, îi spun imediat să meargă la alt coafor”.

Tunsoarea Bob cu volum.

„Multe cliente solicită tunsoarea Bob, dar nu prea știu în ce constă aceasta. Într-adevăr, această tunsoare este foarte populară, dar nu este potrivit pentru toate femeile, Multe dintre ele cred că vor arăta grozav, dar în rezultat vor avea o cupolă de păr pe cap”.

Ce părere aveți despre sfaturile acestui coafor? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!