Un bărbat adevărat! În 56 de ani de căsnicie i-a dat soției 55 mii de rochii.

Chiar și vedetele de la Hollywood pot invidia garderoba acestei femei. Soțul ei, pe parcursul a 56 de ani de căsătorie, i-a dăruit femeii iubite 55 de mii de rochii!

Margot Brockmann (76 de ani) a strâns în propria garderobă nu mai puțin de 55.000 de rochii primite cadou de la soțul ei.

Paul Brockmann şi-a dorit ca partenera lui să îmbrace câte o ținută diferită la fiecare serată, motiv pentru care i-a dăruit, în aproape șase decenii, zeci de mii de rochii. Astăzi, când impresionanta colecție a ajuns la o cifră fixă, iar costurile de depozitare au crescut, bătrânul a decis să organizeze un târg pentru a vinde o parte din acestea.

Pasionat de dans, Brockmann recunoaşte, că a dezvoltat o obsesie pentru costumele elegante de damă încă din copilărie, iar pasiunea sa a crescut odată cu trecerea anilor.

„De fiecare dată când cumpăram o rochie nouă îmi imaginam cum ar arăta soția mea în ea. Nu a trebuit niciodată să poarte de două ori aceeași rochie”.

Întrebat cum a reușit să adune atâtea ținute pentru iubita sa, Paul Brockmann a explicat că mergea zilnic la târguri sau în culisele spectacolelor pentru a procura tot felul de ținute.

Copiii lor nu bănuiau însă despre existența acestei colecții incredibile de haine.

„Fiica noastră a descoperit colecția când a văzut că ușa din garaj a rămas deschisă. A rămas foarte surprinsă!”

Desigur, multe dintre ținutele pe care el le-a cumpărat nici nu au apucat să fie îmbrăcate de soția sa, pentru că cuplul mergea la serate o dată pe săptămână. În acest fel garderoba soției sale a ajuns să numere nu mai puțin de 55.000 de piese, ceea ce înseamnă că Brockmann cumpăra aproape 1.000 de rochii pe an.

Depozitul care păstrează această colecție s-a extins ajungând la aproape 4 mii de metri.

Potrivit declarațiilor bărbatului, cea mai scumpă rochie nu depășește 300 de dolari, chiar dacă unele dintre ele poartă semnătura unor designeri renumiți, precum Oscar de la Renta și Vera Wang.