Un adevărat caleidoscop de idei – modele de unghii pentru toamna 2020.

Vara și culorile aprinse sunt în trecut. Toamna 2020 vine deja cu alte nuanțe și idei, în funcție de forma și design al unghiilor. Fie că dorim modele de unghii în culori reci, fie că în culori calde sau neutre, este important să știm ce ni se potrivește. Vă spunem că în 2020, orice formă am alege, toate sunt actuale. Drag cititor, am selectat astăzi cele mai frumoase și uimitoare modele de unghii pentru toamna anului 2020, reprezentând tendințele și tehnicile moderne ale artei actuale în materie de manichiură.

1.

Designul de unghii pentru toamna 2020 arată cu siguranță feminin și elegant. Indiferent de nuanțele calde sau cele reci ale ojelor de unghii care le veți alege, acesta oferă un aspect plăcut și atrăgător, în conformitate cu decorul dorit.

2.

Nu există anumite reguli stricte care să ne dicteze ce tip, design sau formă de manichiură pentru toamna aceasta ar trebui neapărat să realizăm, ca să fim într-un pas cu moda.

3.

În fiecare anotimp, nail-artiștii introduc cele mai recente soluții de design modern, combinând diferite tendințe și stiluri în arta manichiurii.

4.

5.

Datorită diferitelor variații ale paletei de culori pentru toamna anului acesta, vă puteți bucura de alegerea culorilor calde de bej sau gri, precum și o manichiură realizată în nuanțe intrigante de albastru, smarald, vișină, verde sau mov închis.

6.

7.

Umbrelele, picăturile sau frunzele sunt nelipsite din decorul unghiilor pentru toamnă. La fel vor fi populare florile, motivele abstracte, desenele intrigante și clar că geometria. Folosind pudra acrilică, dantele sau efectul mat, veți adăuga finețe manichiurii de toamnă.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Unghiile la modă pentru toamna anului acesta este o oportunitate de a arăta mâinile îngrijite cu o manichiură impecabilă, care va completa perfect ținutele de toamnă și care vă va permite să fiți în trend.

Să fiți frumoase mereu!