Un accesoriu stilat: 9 reguli simple pentru alegerea corectă a poșetei

Geanta este un accesoriu necesar fiecărei femei. Acesta îndeplinește din start două funcții: este necesar pentru a pune lucrurile personale și pentru a completa orice ținută. În continuare vă propunem câteva reguli pe care să le respectați la alegerea unei genți.

1. În primul rând, atrageți atenție la culoarea genții pe care doriți să o cumpărați. Apoi deja va fi mai simplu, deoarece casele de modă produc diferite modele de diferite culori.

2. Se crede că culoarea neagră se potrivește pentru orice haină și este clasică, însă nu este adevărat. La o ținută de culori închise se va potrivi mai bine nuanța maro. Alte culori reușit sunt kaki, roz și gri-albastru. Dacă plac hainele de culori deschise, optați pentru negru, albastru și roșu intens. Variantele de vară sunt alb, galben și crem.

3. Luați în considerație mărimea genții. Gențile prea mici sau prea mari nu sunt mereu potrivite. Deși la modă sunt gențile masive, nu trebuie să cumpărați o astfel de geantă, dacă sunteți de statură mică. Respectiv, fetelor înalte nu li se potrivesc întotdeauna gențile mici.

4. De asemenea, este importantă forma mânerelor. Acestea se determină în funcție de modul în care o purtați. Dacă purtați geanta pe umăr, vizual se mărește pieptul. Dacă purtați geanta pe mâna îndoită, puteți crea efectul de coapse mai voluptoase. Dacă geanta este ținută în mână în jos, se pune accent pe picioare.

5. Culoarea genții nu trebuie să coincidă cu cea a  încălțămintei. Ele trebuie să se deosebească, după textură, culoare pentru a crea o ținută mai jucăușă.

6. Geanta trebuie să fie comodă în interior, pentru a putea găsi lucrurile necesare. Cineva are nevoie doar de un buzunar, iar altcineva preferă mai multe compartimente.

7. Calitatea genții poate fi determinată în funcție de materialul din interior. Dacă geanta este calitativă, atunci pânza din interior va fi de calitate și scumpă.

8. Foarte importantă este calitatea furniturii. Calitatea cusăturilor va spune multe despre calitatea genții în general.

9. Geantă trebuie să corespundă stilului dvs. Niturile se potrivesc mai mult pentru femeile dure și agresive, liniile drepte pentru amatoarele de stil clasic, iar culorile pastelate pentru o fire romantică.

De azi veți putea alege mult mai ușor geanta care vi se potrivește!