Un accesoriu elegant: 24 de modele de eșarfe cu bijuterii

Dragile noastre, trebuie să recunoașteți că eșarfele, pe lângă faptul că ne țin de cald, acestea ne decorează ținutele, fiind un accesoriu care subliniază eleganța și feminitatea.

O eșarfă originale, cu mărgele, inele sau alte ornamente este un element foarte elegant din garderobă.

Dacă nu găsiți un asemenea model de eșarfă în magazine, nu vă întristați. Puteți confecționa singure o asemenea bijuterie originală, nu este complicat.

1.

2.

Găsiți o eșarfă sau o batistă din stofă moale, prin care să treceți un inel, care va servi drept decor.

3.

4.

5.

6.

În general, designul unei eșarfe-colier depinde în totalitate de imaginația Dumneavoastră. Puteți experimenta, pornind de la culoarea stofei și terminând cu alegerea broșelor, a inelelor și a paiete pentru decorarea eșarfei.

7.

8.

9.

Dacă doriți să vă confecționați un colier-eșarfă unic, vă recomandăm să țineți cont de câteva sfaturi utile: ar trebuie, spre exemplu, să folosiți hârtie cerată pentru a nu deteriora stofa eșarfei atunci când treceți inele de metal prin ea.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Puteți decora eșarfa cu mărgele, rezultatul vă va surprinde.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Un sfat util: pentru a confecționa o eșarfă-colier, trebuie să alegeți o eșarfă sau un batic dintr-o stofă foarte moale și plăcută la atingere, care să se îmbrace foarte ușor în inelele alese. Veți avea nevoie și de un clește special pentru a putea lărgi inelele prin care va trece eșarfa.

Mai departe totul depinde doar de gustul și imaginația Dumneavoastră. Încercați, rezultatul va fi unul nemaipomenit și veți avea un accesoriu original și frumos!

V-au plăcut aceste idei? Așteptăm cu drag să ne scrieți în comentarii!