Uitați-vă de aproape la fețele acestor vedete și veți uita de problemele voastre

Vedetele sunt mereu în centrul atenției, nu pot ascunde niciun detaliu de ochii curioși ai fanilor și de aparatele de fotografiat ale paparazzi.

Vedem, aproape în fiecare zi, fotografii cu vedete care arată impecabil, dar nu trebuie să uităm de faptul că acesta este rezultatul unei munci dificile: în spatele lor stau make-up artiști, fotografi, cosmetologi etc.

Chiar și așa, dacă ne vom uităm mai atent, vom observa că nu chiar toate imperfecțiunile pot fi mascate.

Ashley Olsen.

Ashley, 34 de ani, încearcă să ascundă cu fond de ten porii măriți, urmele lăsate de acnee și ridurile de expresie. Chiar dacă naturalețea este în tendințe, sprâncenele sale par neglijente.

Emilia Clarke.

Emilia, deși are 34 de ani, aspectul ei pare îmbătrânit din cauza expresiilor faciale. După cum observați în această fotografie, fondul de ten cu finisaj mat nu maschează imperfecțiunile, ci le evidențiază. Machiajul nu este prea reușit.

Penelope Cruz.

Penelope, deși are o piele foarte îngrijită, are unele mici imperfecțiuni.

Mila Kunis.

Pielea Milei nu este perfectă, porii măriți și cearcănele se observă chiar și sub machiaj.

Kate Moss.

Modelul încearcă să ascundă ridurile fine, dar nu a obținut prea mult succes.

Cara Delevingne.

Elizabeth Hurley.

Mariah Carey.

Când vorbim despre vedetele de la Hollywood ne apare o imagine fără cusur, cu pielea perfectă, păr strălucitor, dinți perfecți și picioare lungi. Dar trebuie să știm că nimeni nu este ideal. Chiar dacă au în spate o echipă întreagă de artiști de make-up și editori de fotografii cu experiență, oricum ies la iveală unele imperfecțiuni.