Uităm de tocuri! 18 perechi de balerini eleganți de care te vei îndrăgosti cu siguranță

Pentru a fi elegantă, stilată și plină de feminitate, nu este deloc necesar să îți torturezi picioarele non-stop cu încălțăminte cu toc. Toate cerințele necesare le îndeplinesc cu succes și balerinii!

Fie negri clasici, fie în culori intense de primăvară, fie din stofă, fie din piele întoarsă, fie cu șireturi sau cu călcâi deschis – redacția noastră a selectat pentru dvs. 18 cele mai reușite modele de balerini, printre care cu siguranță veți găsi exact ceea de ce aveți nevoie!

În sezonul primăvară-vară 2017 în trend vor fi practic toate culorile, imprimeurile și modelele posibile. De aceea urmăriți cu atenție selecția făcută de noi, căci o pereche de balerini originali va fi un accent perfect pentru orice ținută.

Dacă optați pentru încălțăminte mai neutră, atrageți atenția modelelor și culorilor clasice: o pereche de balerini negri sau bej din piele întoarsă vor fi o investiție perfectă.

Și bineînțeles să nu uităm că în actualitate revine moda anilor ’80 cu toată strălucirea și diversitatea imensă a culorilor. De aceea dacă sunteți nostalgică sau pur și simplu apreciați tendințele neobișnuite din acea perioadă, balerinii vor fi exact ceea ce vă doriți.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Aveți grijă de dvs. și simțiți-vă mereu confortabil!