Tunsorile care sunt la modă în anul 2020: o combinație elegantă dintre bretonul oblic și tunsori scurte pentru părul drept

Tunsorile scurte cu breton oblic sunt o combinație perfectă care merită încercată!

Părul drept este visul multor femei, iar în noul sezon acesta va fi la fel de popular ca și buclele. Combinația dintre o tunsoare scurtă cu breton vă va adăuga și mai mult farmec și, pe lângă acesta, bretonul vă ajută să păreți mult mai tânără.

Vă propunem în continuare să aflași cum puteți combina o astfel de tunsoare cu un breton oblic.

Avantajele bretonului.

Pe lângă efectul de întinerire, bretonul mai are și alte caracteristici interesante. Unor femei nu li se potrivesc, pur și simplu, tunsorile fără breton. În acest caz puteți încerca diferite opțiuni și tehnici pentru a găsi, în final, bretonul care vi se potrivește.

În anul 2020 bretonul va fi din nou în trend, iar stiliștii se grăbesc să ne amintească despre acest lucru. Acest element ne ajută, pe lângă multe alte avantaje ale sale, să  ascundem unele imperfecțiuni cum ar fi, spre exemplu o frunte prea înaltă sau prea lată.

Bretonul oblic, caracteristici.

Caracteristica principală a acestuia este modelarea feței.

Bretonul oblic este perfect în cazul în care aveți părul drept.

Dacă aveți părul ondulat, va fi destul de dificil să-i dați forma dorită bretonului oblic. Acest tip de breton se recomandă mai mult femeilor care au părul drept.

După cum am menționat bretonul oblic va deveni, în noul sezon, foarte actual. Acest tip de breton se potrivește aproape oricărei lungimi de păr, cu condiția să fie drept. Una dintre principalele sale caracteristici este asimetria care va deveni deosebit de populară deoarece face trăsăturile mai fine și oferă și mai multă eleganță și originalitate coafurii.

Un alt avantaj al acestui tip de breton este că nu necesită prea mult timp și efort pentru aranjare. Pe lângă aceasta există foarte multe opțiuni de aranjare. Dacă aveți părul fin, alegeți un breton cu volum care este un perfect în cazul în care aveți părul fin.

Bretonul mai este și un element care se potrivește femeilor de toate vârstele.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

După cum ați observat din aceste imagini, bretonul oblic ne ajută să obținem, într-un timp scurt, o coafură modernă și elegantă.

Dacă încă nu v-ați hotărât să încercați o nouă tunsoare, vă recomandăm să vă consultați mai cu un stilist care vă va ajuta să alegeți tunsoarea perfectă.

Care dintre aceste tunsori v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!