Tunsorile favorite ale acestui sezon: 10 motive interesante pentru a reînnoi coafura!

În acest an, tunsorile scurte devin din ce în ce mai populare. Având în vedere faptul că în modă, de asemenea, figurează o colorare spectaculoasă. Femeile au ocazia să arate luxos, neobișnuit și elegant. Tunsorile scurte au multe avantaje: modelarea coafurii la domiciliu este foarte simplă, există posibilitatea de a schimba imaginile în mod independent, coafura este ușor de realizat prin tehnici elementare. Părul poate fi buclat ușor, bretonul aranjat după gust, puteți schimba cărarea sau aplica agrafe.

Idei de tunsoare și vopsire a părului pentru a vă inspira: 

1. Tunsori foarte scurte

Tunsorile Pixie sau Bob scurtat, sunt incredibil de populare în rândul fetelor de toate vârstele. Datorită gradării firelor, ele fac vizual părul voluminos și mai dens. Aceste tunsori sunt perfecte pentru fetele care doresc schimbări cardinale în viață. Cu culori luminoase și la modă, o astfel de tunsoare vă permite să ieșiți în evidență. În plus, este la modă, arată stilat și elegant.

2. Tunsori cu o tâmplă rasă

A revenit la modă tunsorile în care părul de pe o tâmplă este complet ras. Această opțiune este potrivită pentru fetele care doresc să dea imaginii un aer mai îndrăzneț. Femeia cu o astfel de coafură va fi percepută ca o persoană mai dinamică și mai activă. Tehnologiile de tunsori similare permit, dacă doriți, datorită cărării să ascundeți o tâmplă rasă. În consecință, în funcție de starea de spirit, fata poate arăta diferit.

3. Carre de diferite lungimi

Tunsoarea Carre este una clasică, care nu iese din modă. Opțiuni mai alungite sunt potrivite pentru fetele care iubesc să strângă părul într-o coadă. Tunsoarea Carre vă permite să combinați demnitatea părului lung și dinamica tunsorii scurte. Această tunsoare nu necesită vizitări frecvente la un coafor. Părul va crește pur și simplu, transformându-se într-o nouă versiune a coafurii.

4. Pixie

Stiliștii de diferite niveluri în arta coafurii ne demonstrează o tunsoare la modă – Pixie. Această coafură arata foarte elegant cu o colorare modernă. Mai ales Pixie arată bine pe culoarea blondă de nuanța platinei.

5. Mohawk haircut a revenit 

Această tunsoare este unică prin faptul că vă permite să arătați foarte original. O soluție excelentă pentru aranjarea în zilele de sărbători, care vor veni în curând în decembrie și ianuarie. Vei fi cu Mohawk haircut vedeta tuturor petrecerilor. Iar pentru zilele de lucru la birou, puteți face o coafură mai liniștită.

6. Pompadour Elegant

Această opțiune de tunsoare diferă prin faptul că, pe zona coroanei capului, părul nu este lăsat prea lung. Cu o culoare la modă a părului, aceste coafuri arată foarte feminin. Permit chiar și unei femei adulte să arate ca un adolescent. Este pentru fete curajoase și energice.

7. Tunsoarea ”căciulă”

Clasica tunsoare ”căciulă” este din nou la modă. Doamnele care iubesc tunsori scurte deja de mult timp duc dorul după această coafură. Ea este una dintre tendințele modei din acest sezon. Avantajele sunt simplitatea, originalitatea, confortul în styling și în îngrijirea părului.

8. Bob feminin, drept

Acest tip de coafura vă permite să adăugați volum la partea de sus a parului. Acest efect se realizează prin firele mai scurte din zona centrală a capului. Ele foarte feminin armonizează forma feței. Este o super soluție, atunci când doriți să vă despărțiți de părul lung în favoarea unei tunsori scurte, dar nu îndrăzniți.

9. Bob clasic scurt

Tunsoarea are o lungime mai scurtă. Această coafură seamănă cu un Carre, dar are o lungime inegală a părului în partea zonei occipitale. Acest lucru face coafura mai voluminoasă și elegantă.

10. Versiunea alungită de Pixie

Această versiune a coafurii este potrivită pentru fetele care iubesc să se ocupe de styling și ”respectă” diversitatea. O astfel de tunsoare poate fi ondulată cu placa, permite o varietate de imagini cu cărarea și bretonul. Deci, obțineți opțiuni incredibil de elegante și stilate.

Care dintre opțiuni v-a plăcut cel mai mult? V-ați decis deja și cu culoarea părului?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.