Alegem tunsoarea perfectă pentru femeile de 50 de ani!

Fiecare femeie, vrea să audă în adresa sa doar complimente despre cât de frumoasă este și cât de bine i se potrivește tunsoarea pe care o poartă! La orice vârstă, tunsoarea joacă un rol foarte important în crearea unei imagini, poate chiar cel mai important, deoarece felul în care vă aranjați părul poate să adauge ani sau vă poate întineri…

Pentru femeile după 50 de ani, este foarte important, ca tunsoarea să le întinerească, să ascundă micile imperfecțiuni ale exteriorului, dar să fie în același timp și ușor de întreținut.

Vă amintiți fraza „Cu cât femeia este mai în vârstă, cu atât mai scurt este părul său…”, să știți că stiliștii în general încurajează această idee, dar în realitate nu tuturor femeilor li se potrivesc tunsorile scurte.

Se întâmplă ca tunsorile să nu vă întinerească imaginea, ci dimpotrivă să deschidă fața și în acest fel să atragă atenția asupra tuturor imperfecțiunilor tenului. Prin urmare, atunci când alegeți o tunsoare potrivită trebuie să luați în considerare starea pielii. Poate este cazul să renunțați la părul foarte scurt și să vă gândiți, spre exemplu, la Carre cu șuvițele alungite în față.

1.

Există mai multe tipuri de Carre, deci aveți de unde alege, inclusiv și varianta cu breton. Nu neglijați bretonul, pentru că poate deveni o adevărată salvare care vă va ajuta să ascundeți ridurile de pe frunte. Foarte bine arată bretonul asimetric.

2.

Iar ridurile mai adânci pot fi ascunse sub un breton lung.

3.

Foarte impresionant arată tunsoarea Bob cu părul tuns scurt la spate. Această tunsoare va crea un volum suplimentar părului.

4.

5.

Pentru părul de lungime medie se potrivește perfect tunsoarea cascadă. Cascada arată bine cu orice oval al feței, nu necesită o aranjare complicată și creează o imagine proaspătă și modernă.

6.

Principala caracteristică a acestei tunsori este faptul că este stratificată, ceea ce poate conferi un volum suplimentar părului, iar acest lucru este foarte actual în cazul doamnelor care au probleme legate de căderea părului.

7.

Dacă părul dvs este într-o stare bună, nu a fost afectat de schimbările legate de vârstă și puteți să vă permiteți să-l purtați lung, să știți, că trebuie cu regularitate să tăiați vârfurile, astfel încât acestea să arate îngrijit.

8.

Nu fiecărei femei i se potrivește părul cărunt, dar există și unele excepții, când acesta arată superb.

9.

De regulă părul vopsit face ca tunsoarea să arate mult mai spectaculos, de aceea ar fi bine să nu uitați să vopsiți cu regularitate rădăcinile crescute.

10.

11.

La această vârstă părul necesită o îngrijire specială, pentru că este supus unui proces de îmbătrânire rapidă. Folosiți pentru îngrijirea părului produse naturale, astfel încât părul să fie sănătos și puternic.

În plus, trebuie să atrageți atenția și următoarelor detalii:

– Părul decolorat, la această vârstă, doar vă îmbătrânește și accentuează anii pe care îi aveți. Deși dacă aveți părul blond natural, atunci acest lucru nu vă privește. Femeilor după 50 de ani le sunt recomandate nuanțele naturale ale mierii sau cappuccino.

– O aranjare voluminoasă a părului, doar va accentua vârsta femeii, în timp ce șuvițele naturale, cu un breton asimetric vor împrospăta imaginea.

– Părul lung, strâns foarte jos va adăuga ani, în timp ce părul strâns mai sus, cu o cărare elegantă va ajuta să creați o imagine superbă.

– Nu exagerați cu fixativul și alte produse de styling. Folosiți cu prudență produsele cosmetice pentru păr.

Dragi femei, o tunsoare frumoasă și stilată, cu o nuanță reușită de păr va atrage privirile asupra sa și va distrage atenția de la vârsta dvs. În acest fel veți reuși să arătați mai tânără și mai interesantă…

Fiți mereu irezistibilă și diferită!