Tunsorile care fără un styling la salon nu arată deloc bine.

Mergând la salon, mulți speră să nu vor tăia doar vârfurile, ci se vor schimba dincolo de recunoaștere. Cea mai comună cerere: ”Faceți-mi o tunsoare, astfel încât să nu am nevoie să-o aranjez mereu!”. Ce dezamăgire însă ne cuprinde atunci când, după prima spălare a părului la domiciliu, coafura nu este deloc la fel ca atunci când ați părăsit salonul.

1. ”M-am culcat cu părul umed.” – așteptarea și realitatea.

Motivele pentru care totul arată diferit sunt multe, dar cel mai frecvent este cel că ați ales o tunsoare necorespunzătoare pentru tipul dvs de păr!

Mulți vin la salon cu o fotografie a unora dintre celebrități și cer aceeași tunsoare. Dar, totuși în 99% din cazuri, fotografia nu este doar o tunsoare, ci una cu styling. Ca urmare, desigur, maestrul îndeplinește cererea clientului, dar nu este același lucru. Pentru că părul este diferit, iar după spălarea acestuia la domiciliu, privindu-vă în oglindă, deloc nu este ceea ce va-ți așteptat să fie.

Fără îngrijirea părului la domiciliu, este dificil să aranjați coafura, chiar dacă tunsoarea este perfectă!

Ce e de făcut?

Pentru a face o tunsoare bună, cel mai important este să selectați tipul acesteia nu numai pe baza tendințelor modei, dar, de asemenea, aceasta trebuie să corespundă cu tipul de păr. De asemenea, ascultați sfatul maestrului, care vă va avertiza cu siguranță că opțiunea aleasă de dvs necesită îngrijire suplimentară sau, dimpotrivă, este foarte practică, deși nu atât de actuală.

2. Așteptarea și realitatea.

Iată care sunt tunsorile care dezamăgesc cel mai des: 

– Desigur este Carre de o lungime, deoarece în cazul în care părul nu este perfect neted de la natură, fără styling va seamăna cu un triunghi sau trapez. Apropo, Carre cu alungire, multor femei adulte în zadar nu le place. Este mult mai versatilă, deoarece va fi mai ușor de creat un volum pe zona coroanei, datorită părului mai scurt.

– O tunsoare scurtă pentru femei cu breton alungit este, de asemenea, o opțiune complexă pentru aranjare. Dar dacă utilizați un uscător de păr cu o duză îngustă, un pieptene rotund cu diametru mediu și mousse – ar putea să fie bine modelată. Fără aceasta, părul nu se va aranja în aceeași direcție.

Scărița obișnuită din față poate adăuga, de asemenea, disconfort, deoarece firele din față ”trăiesc” adesea o viață separată. Mai convenabilă va fi tunsoarea ”scăriță” pe tot capul. Astfel și volumul va fi mai mare.

Parul lung, cu o tăietură dreaptă – este acum la modă. Dar, fără o îngrijire bună și o aranjare regulată cu o placă, firele de păr vor atârna urât.

3. Client: vreau o tunsoare ca asta!

Coaforul: este doar un styling!

Nota: Atunci când alegeți o tunsoare, cel mai bine este să acordați prioritate nu tăierii într-o linie dreaptă, ci unei tunsori cu ”scărițe”, care chiar și fără styling va da volum părului.

Ce fel de tunsoare preferați? Arată ”decent”, fără a petrece mult timp pentru styling? Împărtășiți-vă cu secretele dvs!

Așteptăm cu drag comentariile dvs.