Tunsorile 2020-2021 pentru a fi mereu în pas cu moda

Fiecare femeie urmărește cu mare atenție tendințele modei și își dorește o tunsoare frumoasă și modernă, care să-i scoată în evidență trăsăturile frumoase. Printre cele mai populare tunsori ale anului 2020, vor fi cele elegante, simple și foarte rafinate.

Înainte de a ne alege o tunsoare trebuie să ne gândim foarte bine la modul în care o vom coafa deoarece aspectul nostru depinde foarte mult de aceasta.

1.

2. Această tunsoare continuă să fie mereu în tendințe. 

Părul lung.

Părul lung necesită o îngrijire mai specială, altfel își pierde din frumusețe. Dacă sunteți dispusă să petreceți mai mult timp pentru aranjare, puteți opta pentru părul lung. Dar nu uitați de faptul că, la fel ca și în cazul părului scurt, va trebui să mergeți regulat la coafor pentru a vă împrospăta tunsoarea.

În ceea ce privește aranjarea, cea mai bună opțiune este să-l purtați pe spate. Părul lung drept sau ondulat arată foarte frumos, îl puteți aranja lateral, să-l prindeți în coadă sau să faceți un coc cochet și să adăugați accesorii.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Tunsorile de lungime medie.

Cea mai versatilă lungime este cea medie, feminină și elegantă în același timp. Puteți purta părul liber, să vă faceți cosițe sau cozi, să vă completați coafura cu bijuterii sau bentițe. Șuvițele umede, buclele sau al părul neted arată foarte elegant.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Părul scurt.

Șuvițele scurte se modelează cu atenție în timpul tunsorii. Dacă tunsoarea nu este ultra-scurtă, vă puteți permite mai multe opțiuni de styling. Panglicile sau eșarfele  legate pe cap vor adăuga romantism și tandrețe.

Coafura nu trebuie să fie prea sofisticată sau voluminoasă, în acest sezon este la modă eleganța și naturalețea.

16.

17.

18.

19.

20.