Tunsori la modă pentru anul 2020: 25 de modele elegante, pentru păr scurt și mediu.

Anul acesta în vogă va fi bretonul care este nelipsit de pe podiumurile din întreaga lume. Bretonul franjurat, bretonul filat, într-o parte, ondulat, sunt doar câteva opțiuni actuale în acest an. Dacă decideți să faceți o schimbare, consultați mai întâi de toate un profesionist din domeniul hairstyle-ului.

Neglijență ușoară. Efectul unei dezordini ușoare este foarte popular și în acest sezon. Coafura este foarte elegantă și crează o imagine lipsită de griji.

Tunsori pentru părul scurt

Femeile care au decis să-și schimbe look-ul, dar încă ezită, ar trebui să acorde atenție următoarelor modele de tunsori:

– Bob;

– Carre;

– Pixie.

Important: Pentru a fi în trend în această primăvară, alegeți o tunsoare în funcție de tipul feței, structura părului și constituția dvs.

Bob elegant

Tunsoarea Bob este mereu la modă, accentuează trăsăturile feței și creează un look sofisticat și elegant.

Tunsoare Carre

Acest tip de tunsoare este ideal pentru femeile moderne, accentuând frumusețea și eleganța feminină. . Specialiștii recomandă să alegeți modelul acestei tunsori precum și nuanța părului. Aceste elemente trebuie să se completeze unele pe altele.

Tunsori pentru păr mediu

Dacă nu sunteți gata să renunțați la lungimea părului și să experimentați optând pentru o tunsoare scurtă, nu vă faceți griji. Stiliștii oferă câteva opțiuni de coafuri și tunsori care vă vor întineri cu câțiva ani.

Carre pentru păr lung

Această tunsoare se potrivește tuturor femeilor indiferent de forma feței și textura părului. Important este să alegeți lungimea corectă a părului. Unele femei pot opta pentru o tunsoare Carre cu breton. Nu uitați că în acest sezon, bretonul este foarte popular.

 

Distribuiți acest articol prietenelor dvs!