Tunsori și coafuri care ajută la corectarea formei feței.

Bună dragi cititori. Suntem întotdeauna bucuroși să ne întâlnim pe site-ul nostru. După ce am analizat publicațiile noastre, am ajuns la concluzia că unele din cele mai populare și citibile articole sunt cele despre tunsori care corectează forma feței.

Armonia în imagine și ținută reprezintă tendința cea mai importantă, ce e mereu la modă.

Oricât de mult femeile nu ar experimenta, alegerea unei tunsori nu se va îndrepta spre cea „la modă”, ci spre cea care ne va face frumoase și va ascunde „dezavantajele”.

Moda este să arătăm elegant, curat și bine îngrijite. Iar urmărirea oarbă a „tendințelor” publicitare este o pierdere de timp, pentru că aceasta este doar marketing.

În acest articol ne vom concentra pe tunsori care vă vor ajuta să vă îngustați forma feței și să extindeți vizual forma craniului. Cu ajutorul unor tunsori corecte și a stilului potrivit, aspectul nostru poate arăta impresionant. Iar o postură corectă cu umerii îndreptați, vă oferă un plus de grațiozitate și feminitate.

În acest caz, este mai bine să acordați atenție unor astfel de tunsori care au forma alungită a unei elipse, precum și celor triunghiulare sau combinate.

Tunsorile scurte cu zone neuniforme dau splendoare maximă de la rădăcini în zonele cu probleme, cărora nu le ajung volum.

Există un astfel de decalaj între zona „coroana” și zona occipitală mijlocie, care se numește zona de împerechere. Este foarte important să țineți cont de acest lucru într-o tunsoare, astfel încât în viitor clientul să nu aibă probleme cu crearea stilului și a volumului.

Variațiile diverse de „pixie” și „bob” scurt, precum și alte tunsori stratificate și gradate, cu breton alungit și secțiuni temporale, vă vor transforma imaginea imediat.

Dar, ca regulă generală, atunci când „creeați un efect de față îngustată” cu ajutorul coafurii, importantă este direcția șuvițelor: acestea trebuie să se îndreptate de la coroană la față, în linii diagonale.

Selectați direcția șuvițelor spre stânga sau spre dreapta, unde este mai confortabil, creând un volum deasupra urechilor. Nu uitați și de volumul din „coroană” pe întreaga zonă fronto-parietală și pe cea occipitală.

Încă ceva – gulerele și eșarfele voluminoase ajută să îngustați vizual forma feței.

Să fiți frumoase întotdeauna!