Tunsori scurte și medii cu efect de întinerire

Aceste modele de tunsori vă vor ajuta să păreți mai tinere cu cel puțin 10 ani!

Tunsori cu efect de întinerire.  

La o anumită vârstă părul crește mai încet, devine mai fragil și se rupe ușor. De aceea are nevoie de îngrijire deosebită, de produse pentru întărire și volum. Pentru a avea un păr frumos, care nu necesită prea multă îngrijire, vă recomandăm să optați pentru tunsorile scurte precum garçon, paj sau pixie.

Tunsoarea paj.

Fără mari eforturi Charlize Theron a readus acest tip de tunsoare în vizorul fashionistelor și se pare că va deveni o tendință actuală în 2020.

1.

2.

3.

Dacă doriți să alegeți o tunsoare medie, cel mai bun efect de întinerire îl va avea carre și bob, acestea fiind unele dintre cele mai populare tunsori, deoarece se potrivesc femeilor cu aproape orice tip de față. Avantajul acestora constă în faptul că au numeroase variații și pot fi adaptate tuturor.

4.

5.

6.

7.

Tunsori universale, care se potrivesc tuturor femeilor.   

Pentru fața rotundă sau ovală se recomandă în special tunsorile de lungime medie, iar femeile cu părul creț ar trebui să evite tunsorile prea scurte, deoarece structura părului nu reușește să încadreze prea bine fața.

8.

9.

10.

11.

12.

Bretonul. 

Bretonul, la fel ca și tunsorile scurte, are efect de întinerire. Pe lângă aceasta va ascunde unele imperfecțiuni ale feței, precum ridurile de expresie de pe frunte. Bretonul se alege în funcție de culoarea și grosimea părului. Acesta poate fi geometric, asimetric, rotund sau „rupt”. Femeile care preferă un stil mai îndrăzneț pot alege  un breton scurt, care le va întineri imediat.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.