Tunsori scurte pentru acest sezon: un ghid și multe fotografii pentru a nu da greș!

Dacă vă întrebați care sunt cele mai comode tunsori pentru părul scurt, să știți că tunsoarea pixie este preferata acestui sezon.

Nu este o decizie prea ușoară să ne tăiem părul și să adoptăm o tunsoare foarte scurtă, mai ales dacă am avut ani la rândul părul lung. Dacă întrebarea „Oare să mă tund scurt?” vă frământă de mai mult timp, încercați această transformare radicală și nu veți regreta.

Partea bună este că o tunsoare scurtă pe lângă faptul că este versatilă și se potrivește aproape tuturor, o puteți personaliza în funcție de trăsăturile feței, este versatilă și foarte comodă, deoarece se aranjează destul de ușor. Pentru un look stilat alegeți o tunsoare scurtă la ceafă, cu șuvițe mai lungi în față și cu breton. Fie că este vorba de o tunsoare pixie foarte scurtă sau de un bob scurt. veți găsi, cu siguranță, un stil care să ți se potrivească. Alegeți tunsori moderne, cu volum, care să vă scoată în evidență trăsăturile frumoase.

Aruncați o privire la selecția noastră, care ar putea să vă ajute să găsiți tunsoarea perfectă. Dar, înainte de face acest pas, discutați cu coaforul Dumneavoastră de încredere pentru a găsi tunsoarea perfectă pe care o va personaliza, ținând cont de caracteristicile feței. Moda ne oferă foarte multe opțiuni, dar trebuie să încercăm să ne orientăm pentru a nu da greș.

Inspirați-vă din aceste imagini cu tunsori scurte și originale!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Părul scurt este mereu la modă, iar femeile aleg asemenea tunsori pentru comoditate și pentru faptul că le oferă multe posibilități de aranjare.

V-au plăcut aceste tunsori? Așteptăm cu drag să ne scrieți în comentarii!