Tunsori scurte cu breton sau cu șuvițe asimetrice în față, revenirea la un look care nu ne va dezamăgi niciodată!

Sfaturi utile însoțite de fotografii care vă vor ajuta să alegeți următoarea tunsoare scurtă!

Tunsorile scurte au pus stăpânire, în ultima vreme, pe cele mai renumite podiumuri din lume. De la stilul punk la neo rock, cu numeroase reinterpretări, anul 2019 ne propune foarte multe modele interesante de tunsori scurte, precum cele cu breton.

Tunsori scurte cu breton în stil rock!

Stilul punk rock revine cu o nouă tunsoare scurtă cu breton scurt. Aceasta este o versiune deosebit de îndrăzneață și dinamică, potrivită pentru toate femeile care doresc să aibă un look original și să încerce o tunsoare în scări care i-ar oferi volum natural părului.

O tunsoare mai puțin rebelă?

Nu vă împiedică, cu siguranță, nimic să alegeți o tunsoare mai puțin rebelă, chiar și în versiunea siedcut, cu șuvițe lungi asimetrice care va fi foarte apreciată în acest sezon.

Vă propunem în continuare mai multe fotografii care vă vor ajuta să alegeți tunsoarea perfectă.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

O tunsoare nouă și un look proaspăt pot fi mereu o sursă de energie și bună dispoziție, iar tunsorile scurte, dacă sunt alese corespunzător, ne vor oferi, cu siguranță, un aer fresh și tineresc.

După cum puteți observa, în acest sezon stiliștii au decis să scoată în evidență trăsăturile frumoase ale fashionistelor cu ajutorul tunsorilor scurte care au intrat în modă la începutul secolului XX și se mențin pe poziții până acum.

Care dintre aceste tunsori v-a plăcut cel mai mult și ați dori să o încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!