Tunsori scurte: 25 de propuneri pentru reînnoirea look-ului!

Care sunt cele mai moderne tunsori scurte? Aruncați o privire la următoarele propuneri care ar putea să vă placă!

Care sunt cele mai populare tunsori scurte din acest sezon?

Una dintre acestea este tunsoarea undercut în stilul mannish, dar feminină și mai puțin agresivă. Este o tunsoare îndrăzneață, pentru femeile cu personalitate care vă va scoate din anonimat în acest sezon.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10. 

Tunsori cu breton. 

Dacă sunteți în căutarea unui accesoriu excelent care vă va oferi și mai multă individualitate, alegeți tunsorile scurte cu breton (aceasta este obligatoriu atât în acest sezon cât și în următorul.

Găsiți lungimea și forma perfectă a acestuia, ținând cont de trăsăturile feței Dumneavoastră, și veți arăta minunat.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Pixie.

Tunsoarea pixie este, cu siguranță, îndrăzneață și feminină în același timp. Pe lângă aceasta se aranjează destul de simplu: veți avea nevoie doar de 5 minute pentru un look perfect!

Dacă vă este frică să vă scurtați prea mult părul, puteți opta pentru un pixie puțin mai lung, care să vă încadreze perfect chipul.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă nu aveți curaj să încercați tunsorile scurte, discutați cu un hairstylist bun care v-ar putea ajuta să descoperiți tunsoarea perfectă care vă va aduce satisfacție, mai ales că nu trebuie să vă chinuiți, în fiecare dimineață, să vă aranjați părul, iar aspectul Dumneavoastră va deveni, datorită tunsorii scurte, mai grațios și mai feminin.

Principalul sfat pe care îl oferim de obicei, este să vă găsiți un profesionist!

Ați avea curajul să încercați o tunsoare foarte scurtă? Care dintre aceste tunsori v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!