Tunsori scurte – 17 idei moderne pentru a arăta minunat!

O tunsoare stilată și îngrijită este la fel de importantă ca o ținută frumoasă și niște accesorii moderne. Nu este atât de ușor să ținem pasul cu moda, întrucât aceasta este destul de schimbătoare. Uneori revin în modă tendințele retro, alteori se dă preferință aspectelor ultra moderne.

Doamnele care urmăresc mereu tendințele modei trebuie să fie foarte atente pentru a nu scăpa din vedere vreo schimbare.

Și apoi există oare ceva mai bun decât o tunsoare scurtă, care să vi se potrivească de minune? Dacă aveți părul drept, atunci trebuie să țineți cont de faptul, că tunsoarea Bob este o alegere perfectă.

Tunsoarea Bob este, cu siguranță, pentru toate doamnele care doresc să fie atrăgătoare, elegante și să aibă un look proaspăt. Această tunsoare este la modă de mai multe decenii, fiind reinterpretată și adaptată noilor tendințe. Tunsoarea Bob poate fi, cu siguranță, luată în calcul de doamnele care doresc să-și schimbe radical look-ul.

Această tunsoare are mai multe variante: puteți opta pentru un Bob scurt până la nivelul bărbiei sau vă puteți acoperi parțial fața; purtați un breton lung sau unul scurt, în stil francez sau chiar unul geometric.

În continuare vom încerca să vă ajutăm să vă alegeți tunsoarea potrivită, oferindu-vă o galerie foto cu mai multe stiluri de bob scurt și mediu. Prin urmare, vă recomandăm, ca întotdeauna, să analizați cu atenție această galerie foto pentru a ști cu exactitate ce coafură doriți să încercați, dar vă recomandăm să țineți cont și de sfatul stilistului dvs.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Ce părere aveți despre această galerie foto? Ați găsit tunsoarea pe care ați dori s-o încercați? Scrieți-ne în comentarii!