Tunsori potrivite pentru părul mediu. Fiți în pas cu moda!

O femeie dorește să fie mereu îngrijită și să arate impecabil. Dar ce ce să facă atunci când nu au timp suficient și nici resurse financiare pentru a-și îngriji podoaba capilară? În secolul progresului, această problemă poate rămâne fără o soluție practică și eficientă!

Părul de lungime medie este foarte popular în rândul femeilor. Este ușor de întreținut și la fel de ușor de aranjat, indiferent de culoarea sau textura părului, dacă aveți părul dens sau rar, cu firul gros sau subțire.

Cu sau fără breton, tunsoarea pe această lungime de păr, poate fi ușor aranjată și este cea mai populară din acest sezon. Tunsoarea ușor dezordonată va conferi prospețime imaginii dvs. Este o tunsoare foarte ușor de purtat pentru că nu necesită aranjare, mai ales dacă aveți părul ondulat în mod natural.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Această tunsoare se potrivește perfect părului drept, cu firul gros. Evitați să adăugați volum și să folosiți în exces produsele de styling. Este suficient să aplicați doar puțin spray de păr, de la rădăcini spre vârfuri, astfel veți defini șuvițele și veți obține o coafură lejeră, care va crea o imagine tânără și rebelă. Dacă aveți părul subțire, această tunsoare va conferi volum suplimentar părului dvs.

9. 

10.

11.

12.

13.

Dacă vreți să adăugați o notă de originalitate, atunci o simplă schimbare a direcției cărării sau câteva șuvițe împletite, vă vor arăta mai tânără.

14. 

15.

16.

17.

18.

19.

Alegeți lungimea părului care vă avantajează. Aceasta poate fi și până la umeri sau chiar mai scurtă. Tehnica de tăiere dreaptă a părului vă va întineri cu câțiva ani. Puteți opta și pentru un breton drept, dar să nu exagerați!

Tunsoarea stratificată, pana la nivelul umerilor oferă mult volum în cazul părului drept cu firul gros.

20. 

21.

22.

23.

Dacă aveți părul lung și decideți să-l scurtați până la umeri, atunci rugați stilistul să-l tundă astfel, încât să nu necesite aranjare zilnică. Datorită acestei lungimi universale, în fiecare zi veți arăta bine fără a depune efort și nu veți avea grija aranjării.

24. 

25. 

Tunsorile pe păr mediu încurajează femeile de toate vârstele să se simtă încrezătoare în orice moment al zilei, deoarece nu necesită îngrijire deosebită. Secretul constă în lungimea corectă a părului.