Tunsori populare în acest sezon (și nu numai): 20 de modele actuale

Dacă doriți să faceți schimbări în propriul stil, vă recomandăm să începeți cu tunsoarea.

În primăvara vor fi la modă tunsorile elegante și practice, care ar putea nu doar să fie un element esențial al stilului dvs., ci chiar să vă schimbe dispoziția și starea psihologică în general.

Dacă sunteți în căutarea unei tunsori actuale, vă prezentăm selecția celor mai la modă tunsori din acest sezon.

5 tunsori la modă în primăvara 

Bob scurt

Aceasta e o soluție perfectă pentru cei ce vor să-și diversifice stilul. Remarcăm că această tunsoare îngustează vizual fața, fiind ideală pentru doamnele și domnișoarele cu maxilar impunător. Efectul vârfurilor despicate va fi un element foarte reușit pentru bob scurt.

1.

2.

3.

4.

5.

Breton lung

În primăvara acestui an va fi la modă bretonul lung. Chiar dacă e într-o variantă ușoară și neglijentă, bretonul poate fi cireașa de pe tort al ținutei dvs.

1.

2.

3.

4.

5.

 

Bob lung

O alternativă excelentă pentru cei ce vor să-și împrospăteze tunsoarea. Un mare avantaj al său este că părul se aranjează foarte ușor. Totodată e remarcabil că tunsoarea bob lung este universală, fiind potrivită atât pentru femeile cu păr cârlionțat, cât și pentru cele cu păr subțire și rar.

1.

2.

3.

4.

5.

Tunsoare stratificată

E interesant că această tunsoare e potrivită atât pentru păr lung, cât și pentru păr scurt. Tunsoarea stratificată creează un efect vizual de păr dens și voluminos.

1.

2.

3.

4.

5.

Pixie

Dacă nu vă e frică de experimente, atunci atrageți atenția la tunsoarea pixie. Ea li se potrivește ideal femeilor cu față rotundă.

1.

2.

3.

4.

5.

Care din aceste tunsori vă pare cea mai actuală? Așteptăm cu nerăbdare comentariile dvs.!