Tunsori perfecte pentru părul de lungime medie

Fiecare femeie dorește să arate mereu perfect. Dar cum să le reușim pe toate, dacă nu avem niciodată timp suficient sau bani pentru produse scumpe? Oare nu există vreo soluție mai simplă pentru a face acest lucru?

Să știți că există. Dacă vorbim despre tunsori și despre îngrijirea părului, încă de la începutul acestui an tunsorile de lungime medie vor fi preferatele tuturor: sunt ideale pentru toate tipurile de păr și vă vor permite să arătați chiar și cu 10 ani mai tinere.

Cu sau fără breton, tunsorile de lungime medie se aranjează ușor și arată perfect. Cu cât părul va fi mai răvășit și mai natural, cu atât veți arăta mai proaspăt. Dacă aveți părul ondulat, atunci va trebui doar să vă puneți în evidență buclele frumoase.

1. 

2. 

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Această lungime este perfectă și în cazul în care aveți părut drept și aspru. Veți arăta impecabil și veți părea mai tânără. Nu este necesar să-i adăugați volum sau să utilizați tone de produse de styling, va fi suficientă puțină spumă și aspectul ușor neglijent vă va împrospăta chipul. Părul fin și subțire va părea mai voluminos, dacă veți opta pentru o asemenea lungime.

9. 

10. 

11.

12. 

13.

Dacă doriți să obțineți un look mai jucăuș, atunci puteți schimba cărarea în altă parte ori să vă faceți niște cosițe cochete.

14.

15.

16.

17.

18.

19. 

Nu este obligatoriu ca lungimea să fie exact până la umăr. Puteți alege o tunsoare și mai scurtă. Pe lângă aceasta puteți încerca diferite tipuri de tunsori sau bretoane, în funcție de forma feței.

20.

21.

22.

23.

Dacă aveți părul lung și ați decis să-l scurtați până la umeri, atunci ar fi bine să alegeți o tunsoare care să nu necesite o aranjare zilnică și care să vă permită să arătați mereu tânără fără prea mult efort.

24.

25.

Această lungime le ajută pe femei să se simtă mai sigure pe sine, deoarece vor arăta mereu impecabil fără prea mult efort. Secretul constă anume în lungime.