Tunsori pentru părul scurt, perfecte pentru femeile trecute de 50 de ani.

Vârsta nu trebuie să vă facă să uitați de modă, să renunțați la stilul vestimentar ce v-a plăcut dintotdeauna și nici nu trebuie să renunțați la coafura care vă definește și vă face să vă simțiți bine în pielea dvs. Din contra, la 50 de ani aveți ocazia să demonstrați, că sunteți o adevărată divă ce merită toată admirația celor din jur!

Femeile de peste 50 de ani sunt extrem de preocupate de coafură, ele vor să fie în continuare atrăgătoare, dar anume la această vârstă trebuie să acorde atenție unor detalii importante. Spre exemplu o tunsoare aleasă incorect poate adăuga câțiva ani în plus!

Iată câteva idei potrivite de tunsori pe părul scurt pentru femeile de peste 50 de ani.

1.

Femeile trecute de prima tinerețe ar trebui să opteze pentru tunsorile scurte ca: pixie, bob. O tunsoare scurtă vă ajută să păstrați un aer extrem de elegant și să vă îngrijiți părul mult mai ușor.

2.

3.

4. 

5. Părul scurt vă poate schimba look-ul și vă întinerește cu câțiva ani. Dvs sunteți cea, care decide cum vreți să arătați, iar vârsta nu are puterea să vă facă să renunțați la stilul care vă reprezintă!

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. Aceste coafuri arată destul de proaspăt și interesant.

13. 

14. 

15. 

16. 

17. 

18. 

19. 

20. 

21.

22. 

23. 

24. 

25. 

Odată cu trecerea anilor, femeile își doresc mai mult confort și nu au timp de a petrece ore în șir în fața oglinzii, aranjându-și coafura, de aceea, părul scurt este și foarte ușor de întreținut, vă conferă un look proaspăt și mereu elegant.

Niciodată să nu declarați că ați îmbătrânit și că aveți vârsta când nu mai contează cum arătați!