Tunsori pentru părul scurt: 20 de imagini și stiluri pentru această toamnă!

Avantajul (dar și dezavantajul) modei este că nu reușim bine să îndrăgim o tunsoare, că trebuie să ne gândim deja la ceea ce vom purta în sezonul următor. Din fericire există site-ul nostru, care vă poate ajuta în acest sens. În acest articol, redacția noastră vă oferă mai multe surse de inspirație, care vă vor ajuta să alegeți coafura perfectă.

Părul scurt pentru un plus de feminitate!

Un lucru este sigur: chiar dacă tunsorile scurte sunt o tendință androgină, trebuie să faceți tot posibilul, ca aceasta să vă sporească feminitatea, să vă scoată în evidență conturul feței și trăsăturile frumoase.

Iată câteva exemple:

Contrastele.

Un exemplu bun este, cu siguranță, reprezentat de tunsorile care se joacă cu contrastele. Lumea modei este foarte bogată în acest sens: încercați, de exemplu, să combinați  părul foarte scurt (sau chiar ras) pe o parte cu cel lung de cealaltă parte a capului. În acest caz veți crea un contrast dintre părul scurt și lung, fapt care vă va pune în evidență privirea și trăsăturile feței.

Scurt, sau chiar foarte scurt!

Părul scurt continuă să fie la modă în și acest sezon (chiar dacă lungimea medie a părului este, la fel, foarte apreciată). Prin urmare, dacă vă gândiți să alegeți tunsoarea pixie, este timpul să o faceți chiar acum. Vă recomandăm să optați pentru stilul aparent neglijent, care vă va da o ușoară notă tinerească, fără griji, și cu siguranță, vă va pune în evidență frumusețea și personalitatea.

Utilizați produse speciale de styling pentru a crea o coafură originală și interesantă, care o să vă scoată din anonimat.

Fotografii și stiluri pentru inspirație.

Vă propunem, în continuare, o selecție de fotografii și stiluri pe care trebuie, cu siguranță, să le vedeți pentru a vă inspira în alegerea noii tunsori!

1. 

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.