Tunsori pentru femeile trecute de 50 de ani. Cum să întinerești cu ajutorul tunsorii?

Vârsta nu este un prilej să încetezi să fii frumoasă. Pur și simplu la o vârstă mai înaintată trebuie să fim mai atente la detalii și să alegem tunsorile potrivite.

După 50 de ani părul devine mai subțire și mai rar, însă există tunsori cu efect de întinerire chiar și în aceste condiții. Redacția noastră a pregătit pentru dvs. o selecție cu astfel de tunsori, care sperăm să vă servească drept sursă de inspirație.

Tunsori scurte

Un element esențial într-o tunsoare scurtă după 50 de ani este bretonul. Acesta poate fi drept sau asimetric, important e să nu fie prea rar.

Un pixie cu un volum accentuat ar fi o alegere perfectă pentru femeile înalte. Carre scurt are un aspect foarte calm și elegant.

Tunsoarea bob scurt este potrivită pentru orice tip de față, iar tunsoarea în scări are un efect fulminant chiar dacă părul este foarte rar.

Tunsori medii

Astfel de tunsori sunt o soluție optimă pentru orice femeie care vrea să arate mai tânără.

Printre vedetele trecute de 50 este foarte populară tunsoarea bob mediu, căci este ușor de aranjat și creează impresia unui păr voluminos.

Carre mediu sau asimetric ar fi ceva mai dificil de aranjat, dar sunt totuși niște alegeri foarte reușite. Tunsoarea în scări pe lungime medie creează un aspect proaspăt și variat, fiind una din cele mai bune alegeri pentru această vârstă.

Tunsori lungi

Majoritatea femeilor trecute de jubileu evită să poarte păr lung, căci el este deja rar și subțire. Dar dacă sănătatea părului vă permite să optați pentru așa variantă, cea mai bună alegere ar fi tunsoarea în scări. Ea îi conferă părului un aspect voluminos și o eleganță deosebită.

Cum să alegi tunsoarea

După 50 de ani tunsoarea trebuie aleasă cu multă atenție. Pentru o față ovală alegerea optimă este pixie, iar dacă nu vă place această tunsoare, puteți opta pentru variante clasice.

Dacă aveți față triunghiulară ar fi bine să optați pentru tunsori cu breton, atrăgând atenția ca șuvițele din zona tâmplelor să fie lungi pentru a nu accentua pomeții.

Bob este o alegere foarte bună pentru față rotundă, cu condiția să aibă și breton. Pentru a armoniza fața de tip pătrat optați pentru bob mediu sau tunsoare în scări.

Tunsori ușor de aranjat

Dacă nu vreți să pierdeți mult timp cu aranjarea părului, vă recomandăm tunsoarea în scări sau pixie, care ar putea fi aranjate foarte ușor cu mâinile sau cu pieptenele. Carre clasic sau bob carre de asemenea sunt destul de ușor de aranjat.

De altfel în ultimul timp sunt foarte actuale tunsorile simple și culoarea naturală a părului. De aceea vă îndemnăm să alegeți tunsori care să nu vă ia mult din timp și totodată să vă accentueze feminitatea și eleganța.

Superbe, nu-i așa?