Tunsori multi-strat pentru doamnele trecute de 60 de ani: de ce tunsorile în cascadă sunt perfecte la această vârstă?

Stiliștii sunt de părerea că domnișoarele tinere ar trebui să poarte părul lung, în timp ce doamnelor adulte ar trebui să opteze pentru părul scurt, deoarece schimbările legate de vârstă lasă amprente asupra acestuia. Cea mai bună alegere, în acest caz, va fi o coafură scurtă cu volum, care vă va întineri.

Un alt aspect de care ar trebui să țineți cont, este încărunțirea. Dar această problemă se poate rezolva cu ajutorul vopselei rezistente.

Vă propunem, în continuare, câteva modele de tunsori multi-strat perfecte pentru doamnele trecute de vârsta de 60 de ani.

1.

2.

3.

Tunsorile în cascadă sunt vă vor ajuta să obțineți coafura perfectă. 

Tunsorile în cascadă cu mai multe straturi pot fi realizate pe orice lungime a părului, cu condiția să se țină cont de structura și de culoarea acestuia, precum și de forma feței.

4.

5.

6.

7.

8. 

O tunsoare multi-strat va arăta excelent pe părul drept.

9.

10.

11.

Pixie-cascadă.

Această tunsoare este minunată, având suficient volum.

12.

13.

14.

Carre-cascadă.

Combinația dintre cascada și carre arată foarte nobil și original.

15.

Cascadă cu șuvițe texturate.

Aceasta este o opțiune excelentă pentru orice vârstă, deoarece șuvițele texturate îi conferă imaginii dinamică, prospețime, accentuându-vă, în același timp, privirea. Lungimea poate varia de la umăr până la nivelul bărbiei.

16.

Bob-cascadă.

Această tunsoare practică și rafinată este foarte populară în ultima vreme. O astfel de coafură vă va face să păreți mult mai tânără și mai stilată.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Tunsorile în cascadă sunt foarte practice și, pe lângă aceasta, vă vor sublinia frumusețea. Dar este foarte important să discutați cu coaforul Dumneavoastră, care vă va ajuta să alegeți tunsoarea perfectă.