Tunsorile care vor fi în trend în sezonul toamnă-iarnă 2017-2018 ce urmează

Tunsorile moderne toamnă-iarnă 2017-2018 care dau dovadă de o largă varietate și simplitate maximă în modelele de aranjare pot fi create pe orice lungime de păr. În acest articol vă prezentăm variantele de tunsori cărora le-au atras atenția hair-designerii în sezonul toamnă-iarnă 2017-2018.

Tunsori stilate pentru păr scurt în sezonul toamnă-iarnă 2017-2018

Tunsorile bine aranjate își pierd din popularitate. Acestea sunt înlocuite cu cele dezordonate și rebele. Cele mai răspândite vor fi cascadă, în scăripixie, bob extravagant, carre cu partea din spate rasă. 

Tunsoarea pixie rămâne în top. Ea este preferată pentru universalitatea și simplitatea de aranjare care se încadrează în noile tendințe de naturalețe. Pixie se potrivește pentru orice tip de față. Cele mai actuale modele vor fi cele asimetrice cu suplimente creative: ceafă sau tâmple rase, șuvițe de diferită lungime, breton pe o parte.

Admiratoarele tunsorii bob pot să se bucure, deoarece ea rămâne actuală. Hair-designerii au adăugat doar niște nuanțe noi: gradare, breton pe o parte, asimetrie. La fel, va fi la modă și bob-ul foarte scurt. Cel mai lung punct este linia bărbiei.

Tunsorile cu păr foarte scurt la ceafă intră în tendințele 2017. În această categorie intră carre pe picioruș. Partea din spate va fi foarte scurtă. Această tunsoare se potrivește pentru părul drept. Carre pe picioruș nu se recomandă să fie purtat de femeile plinuțe.

Tunsori moderne pentru păr de lungime medie pentru sezonul de toamnă-iarnă 2017-2018

Cele mai răspândite tunsori pentru acest sezon vor fi cele care subliniază simplitatea și noblețea, rafinamentul. Există o mulțime de modele de tunsori pentru părul mediu. Ele pot fi purtate atât de tinere, cât și de femeile mai în vârstă. Tunsorile pentru păr mediu se potrivesc atât pentru zilele obișnuite, cât și pentru evenimente speciale. Important este ca tunsoarea să se potrivească feței dvs. și să fie la modă.

Sunt la modă părul ondulat pe spate, cărările neregulate, o dezordine ușoară, ceafa și tâmplele rase.

Bretoanele pot fi de diferite lungimi. La modă sunt șuvițele rupte, filarea, aranjarea pe o parte.

Tunsori moderne pentru păr lung în sezonul 2017-2018

Tunsoarea cascadă are foarte multe variante. Ea poate fi aranjată în diferite moduri și poate fi rebelă sau clasică, ordonată. Nu există limite pentru această tunsoare pe păr lung. Părul poate fi drept sau ondulat, cu breton lung sau scurt. Este importantă alegerea corectă doar a formei și a culorii.

Tunsoarea în scări este la fel de actuală. Subliniem faptul că vârfurile firelor de păr trebuie să fie foarte sănătoase, deoarece dau nota de eleganță tunsorii.

Pentru tunsoarea cascadă se potrivesc toate tipurile de păr. Părul subțire va obține volum și densitate, iar părul des se va aranja perfect și nu va fi o greutate pentru dvs.

Această tunsoare creează impresia de ușurință și păr ascultător. Optați pentru o tunsoare efectuată de profesioniști și veți arăta superb.

Tunsori moderne cu breton pentru sezonul toamnă-iarnă 2017-2018

Majoritatea tunsorilor moderne se realizează cu breton. Acesta este un element foarte important, atrage atenția imediat și dă o notă întregii tunsori. Cu ajutorul bretonului puteți corecta multe imperfecțiunile feței.

Bretonul poate avea diferite lungimi. Cel scurt deschide fața și poate arăta atât feminin, cât și în stil sportiv. Bretonul obișnuit până la sprâncene este cel mai răspândit și redă stilul clasic și elegant. Bretonul alungit care acoperă sprâncenele dă o notă enigmatică, romantică și extravagantă.

Bretonul drept puțin în scări arată feminin și jucăuș. Tunsoarea va arăta mai extravagant dacă peste breton vor aranjate câteva șuvițe mai lungi. Orice tunsoare clasică cu un astfel de breton va arăta ultra modern. De asemenea, bretonul pe o parte poate lua diferite forme, în funcție de stil și forma feței.

Dacă bretonul este asimetric și dezordonat, va crea un aspect rebel. Trebuie să luați în considerație că unele tipuri de bretoane, necesită mai mult timp pentru aranjare.

Fiți mereu la înălțime!