Tunsori moderne și spectaculoase pentru doamnele peste 50 de ani!

Să fiți la modă este simplu! Să fie elegantă și modernă vrea fiecare femeie, indiferent de vârstă. După vârsta de 50 de ani, se adaugă necesitatea de a aborda mai atent alegerea tunsorii. Acest lucru este valabil mai ales pentru tendințele noi în modă. Este necesar să se ia în considerare structura și densitatea părului, ovalul feței și capacitatea de a coafa părul. Nu se merită să urmați tendințele și să faceți o tunsoare la modă, care arată ridicol.

Iată cele mai potrivite și de succes tunsori pentru frumoasele femei:

1. Pixie mega-scurt

O opțiune elegantă pentru doamnele îndrăznețe și autosuficiente care au depășit vârsta de 50 de ani. Opțiunea volumetrică va prelungi ovalul feței și va deschide umerii. Cu o astfel de tunsoare, prospețimea și aspectul modern sunt garantate.

1.1

2. Bob Carre – va face imaginile nu numai ultra-moderne, ci și feminine.

Tunsoarea magică “Bob Carre” va revigora chiar și părul cel mai palid și subțire. Stilul volumetric cu o astfel de tunsoare se face foarte simplu și ușor. Rămâne doar să alegeți opțiunea potrivită de colorare. Fie lungimea lungă sau scurtă a părului, acest tip de tunsoare este destul de admisibilă în imaginile pentru doamnele peste 50 de ani. Bretonul oblic alungit distrage atenția de la ridurile de vârstă pe față și va ajusta ovalul feței, întinerind astfel frumusețea matură. Tunsoarea “Bob Carre” este potrivită pentru imaginile vârstnice în orice paletă de culori.

2.1

2.2

2.3

2.4

2.5

2.6

2.7

2.8

3. Experimentați cu o colorare complexă și imaginea dvs va străluci cu culori noi.

Tunsoarea Carre cu fire rupte sau tăiată în cascadă va adăuga dinamică și laconicitate imaginii moderne. Stratificarea firelor de păr va da farmec în coafură. Tunsoare este ușor de aranjat și puteți obține un volum incredibil prin simpla uscare a părului cu capul în jos.

3.1

4. Doamnele elegante și rafinate pot încerca un Carre alungit.  

Lungimea sub umeri a tunsorii permite experimente cu coafuri la modă. Coadă de cal, firele drepte, valurile de la Hollywood sau buclele jucăușe vor fi potrivite pentru o femeie de 50 de ani. Puteți schimba o varietate de opțiuni de coafuri și veți arăta mereu interesant și elegant.

4.1

Un punct important în selectarea tunsorii – densitatea și structura părului. Într-o tunsoare dreaptă, structura uniformă a părului de-a lungul întregii lungimi este importantă. În caz contrar, tunsoarea va arăta neîngrijită. Amintiți-vă că orice tunsoare vă va întineri și împrospăta, dacă părul dvs are un aspect sănătos.

Ce tip de tunsoare ați fi ales după vârsta de 50 de ani? V-ați hotărât deja?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.