Tunsori la modă pentru sezonul estival, recomandate doamnelor de după 45 de ani: 15 idei frumoase

Pentru un aspect tineresc, proaspăt și interesant nu este neapărat necesar să recurgem la ajutorul unor proceduri de înfrumusețare.

Tunsoarea perfectă a unei doamne de după 45 de ani va fi una elegantă, care va ascunde unele imperfecțiuni ale chipului și va scoate în evidență trăsăturile frumoase.

Stiliștii ne recomandă să optăm pentru tunsorile clasice, care vor fi mereu actuale. Să vedem care sunt aceste tunsori.

1.

Pixie.

Această tunsoare este îndrăzneață, stilată și practică. Dacă aveți curajul să renunțați la părul lung, atunci această tunsoare este perfectă pentru Dumneavoastră: vă va întineri considerabil, se aranjează foarte simplu, prin urmare este o alegere excelentă pentru femeile îndrăznețe, active, care știu să prețuiască timpul.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Garçon.

Această tunsoare nu se demodează niciodată, devenind tot mai frumoasă și mai originală. Cel mai bine se potrivește doamnelor cu trăsături fine ale feții.

9.

Tunsorile în scară.

Dacă nu sunteți gata să renunțați la lungimea părului, atunci alegeți o tunsoare în scări, care vă va ajuta să obțineți un aspect feminin și rafinat. Tunsorile în scări se potrivesc tuturor femeilor, iar aranjarea lor este destul de simplă.

10.

11.

12.

Bob.

Este o tunsoare universală, care se potrivește tuturor femeilor. Lungimea acesteia variază de la scurt la lung, poate fi cu breton sau fără. Tunsoarea Bob vă ajută să obțineți volum, ascunde unele imperfecțiuni, modelând cu succes ovalul feței.

13.

14.

15.

Stiliștii ne recomandă să optăm pentru tunsori până la nivelul umerilor, deoarece au un efect de întinerire. Culoarea părului la fel contează; vopsiți părul cu câteva nuanțe mai deschis sau alegeți o tehnică de vopsire sofisticată și interesantă.

Dar luați aminte: toate aceste schimbări de imagine ar trebui să le încredințați unui adevărat profesionist.