Tunsori la modă pentru doamnele de peste 50 de ani

Dacă în tinerețe ne place să experimentăm, atunci odată cu vârsta ne dorim să descoperim tunsoarea perfectă.

Doamnele mature aleg, de obicei, tunsorile scurte deoarece se aranjează ușor și arată bine. Pe lângă aceste tunsori, dorim să vă prezentăm și câteva idei pentru părul mediu și lung.

Coafuri pentru părul scurt. 

Bob alungit. 

Vă recomandăm tunsoarea Bob alungită și mai „moale” față de varianta sa clasică. Pentru a obține acest efect, utilizați produsele de  styling preferate (de exemplu, spuma) și ondulatorul.

Actrita canadiana Kim Catroll a optat pentru o asemenea tunsoare și arată impecabil. Alegerea unui bob multi-strat va adăuga volum părului Dumneavoastră, iar fața va arăta mai tânără și mai relaxată.

1.

2.

Alte vedete care au optat pentru o astfel de tunsoare sunt Helen Mirren și Diane Keaton.

3.

4.

Garcon.

Această tunsoare se aranjează foarte ușor și este perfectă pentru doamnele care au un stil de viață activ. Este tunsoarea preferată a lui Jamie Lee Curtis care arată, după părerea noastră, absolut impecabil.

5.

6.

Pixie.

Această tunsoare este preferata următoarelor vedete: Tilda Swinton, Sharon Stone, Chris Kardashian.

Actrița britanică Tilda Swinton adoră să experimenteze, transformând această tunsoare.

7.

8.

Și Sharon Stone a ales, în cele din urmă, tunsoarea Pixie, pe care o interpretează în moduri diferite.

9.

10.

Mama lui Kim Kardashian, Chris, este și ea fan al tunsorii Pixie și arată minunat.

11.

12.

Coafuri pentru părul lung.

Păr drept sau ondulat. 

Monica Bellucci poartă părul lung, de aceea nu are prea multe opțiuni. De multe ori apare cu părul drept. Uneori îl poate ondula strânge într-un coc jos.

13.

14.

Andy McDowell ne impresionează mereu datorită frumuseții sale și a părului său sănătos.

15.

16.

Coafuri cu bucle ca la Hollywood.

Actrița Julliana Moore rămâne credincioasă coafurilor clasice și alege buclele mari care sunt foarte elegante. Această coafură a devenit deja cartea sa de vizită.

17.

18.

Și, Michelle Pfeiffer apare pe covorul roșu cu bucle. Dar spre deosebire de Julliana, coafura ei are un aspect mai jucăuș și aparent neglijent.

19.

20.

Coafuri pentru părul mediu.

Carre. 

Această tunsoare este preferata redactorului șef al revistei americane Vogue, Anna Wintour. Dar trebuie să fiți atente: dacă aveți fața rotundă sau pătrată, este mai bine să renunțați la breton.

21.

22.

Carre alungit. 

Această tunsoare este perfectă pentru doamnele care au ajuns la vârsta de cincizeci de ani, pentru că vă permite să arătați mai tânără. Juliette Binoche iubește foarte mult să experimenteze cu acest tip de coafură.

23.

24.

Unele femei nu pot decide: să-și vopsească părul sau nu?

Carmen Dell’Orefice, în vârstă de 84 de ani, ne confirmă faptul că părul cărunt poate arăta foarte frumos. Dar rămâne deja la discreția Dumneavoastră.

25.