Tunsori la modă pentru doamnele de după 40 de ani, care le vor transforma în regine

O tunsoare și o coafură care ni se potrivește este cea mai sigură și accesibilă cale de întinerire. Pentru a face alegerea corectă vom avea nevoie de sfatul unui profesionist.

Coaforii sunt de părerea că există coafuri care ne-ar putea întineri chiar și cu 10 ani!

Am pregătit special pentru Dumneavoastră câteva tunsori „magice”.

1. Păr drept cu volum la rădăcini.

Este suficient să adăugați volum la rădăcini și veți obține coafura perfectă.

2. Bob sau Carre.

O alegere excelentă este tunsoarea Bob sau Carre. Volumul suplimentar al acestora vă va pune în evidență trăsăturile frumoase.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9. Buclele lejere, pe lângă faptul că vă vor întineri, vă vor face și mai feminină. Acestea sunt potrivite pentru părul mediu sau lung.

10. Bretonul lung.

O altă metodă este să optați pentru bretonul lung care vă va ajuta să ascundeți unele mici imperfecțiuni și vă va accentua trăsăturile frumoase.

11.

După cum ați observat, tunsorile sunt o modalitate perfectă care ne ajută să părem mult mai tinere.  Una dintre cele mai populare tunsori după această vârstă este Carre, o altă tunsoare este Bob. Ambele tunsori se aranjează destul de ușor și în diferite moduri.

Veți părea mai tânără și în cazul în care veți alege o tunsoare în scări asimetrice, în cascadă sau cu șuvițe, cu sau fără breton.

Majoritatea stiliștilor optează pentru tunsorile scurte, care sunt ușor de întreținut și se potrivesc atât pentru ținuta office, cât și pentru diferite ocazii.

Există foarte multe variante de tunsori, dar sfatul nostru este să mergeți la un coafor de încredere, care vă va ajuta să găsiți tunsoarea perfectă.

Care dintre aceste coafuri v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!