Tunsori la modă în anul 2018 pentru părul mediu: 18 opțiuni uimitoare

Echipa noastră vă prezintă în acest articol mai multe informații utile despre tunsorile pentru părul mediu care vor fi în tendințe anul acesta.

Tendințe la modă

Popularitatea unor astfel de tunsori se datorează confortului și versatilității acestora. Din păcate nu orice femeie își poate crește și îngriji părul lung.

Principala tendință a sezonului continuă să fie naturalețea. Uitați de aranjările sofisticate și de produsele de coafat! Acum este la modă o coafură ușor neglijentă de parcă tocmai v-ați trezit.

Multor domnișoare nu le ajunge curaj pentru părul de lungime medie din frica de a pune în evidență unele defecte. În noul sezon stiliștii ne recomandă următoarele:

— descoperiți maxim fruntea;

— evitați buclele bine definite;

— alegeți bretonul oblic, „rupt”.

Carre

Tunsorile clasice vor fi întotdeauna la modă. Tunsoarea favorită din ultimii 60 de ani, piața este una care se potrivește tuturor. Stiliștii moderni adaugă o mulțime de detalii interesante care transformă această tunsoare în una mereu actuală.

Femeile de afaceri putea alege variantele de tunsori„grafice” care vor pune în evidență trăsăturile aristocratice ale feței.

Tunsorile asimetrice și „rupte” arată natural și nu necesită prea mult efort la aranjare. Puteți usca pur și simplu părul pentru a avea un look cât mai natural.

Buclele haotice sunt o descoperire pentru domnișoarele care au părul neascultător. Cu câțiva ani în urmă a trebuit să renunțăm la această coafură, dar acum stiliștii ne recomandă exact aceste opțiuni.

Bob

Această coafură universală a apărut la începutul secolului trecut și a fost apreciată de toate fashionistele de pe atunci și timp de aproape o sută de ani a fost modificat dobândind din ce în ce mai multă popularitate.

Tunsoarea bob în stil clasic este până la umeri. Cel mai adesea aceasta este fără breton sau acesta se transformă într-un breton oblic.

Fashionistelor cu păr neascultător stiliștii le recomandă o versiune îmbunătățită care a preluat câte ceva de la bob și de la carre.

Bob alungit

Dacă nu vă ajunge curaj să vă schimbați radical look-ul, vă propunem tunsoarea bob alungit.

Această tunsoare se aranjează foarte simplu și se potrivește tuturor domnișoarelor și doamnelor.

Tunsorile asimetrice

Timp de câțiva ani sunt în tendințe tunsorile în scări.

Bob graduat este una dintre cele mai populare opțiuni pentru iubitoarele de asimetrie și se potrivește pentru toate tipurile de păr: neascultător, ondulat, cu fir subțire.

Tunsori la modă pentru păr mediu cu breton

Chiar și cea mai plictisitoare coafură ase poate transforma imediat cu ajutorul unui breton.

În acest sezon nu mai va mai fi la modă bretonul prea scurt; stiliștii recomandă ca lungimea bretonului să fie cel puțin până la nivelul sprâncenelor.

Domnișoarele cu fruntea înaltă au nevoie neapărat de breton care să aibă formă de aripi și să pornească dinspre creștet.

Pentru a fi frumoase este suficient să vă alegeți tunsoarea potrivită.