Tunsori la modă în această iarnă! 

Coafura este o parte importantă a aspectului, de aceea, alegerea unei tunsori ar trebui efectuată cu mare grijă și atenție. Mai ales dacă aveți deja peste 50 de ani. La această vârstă, schimbările radicale a imaginii ar trebui să fie alese și realizate cu multă atenție și grijă, deoarece o tunsoare realizată prost poate adăuga vizual vârstă. Dar și să purtați una și aceiași tunsoare ani de zile, de asemenea, nu se merită, deoarece moda nu stă pe loc și atunci când vă decideți la o nouă schimbare simpatică, trebuie să țineți cont de tendințele moderne, pentru a nu arăta demodat.

Tendințe

În această iarnă, vor fi deosebit de relevante următoarele tendințe în tunsori:

– neglijență ușoară;

– tehnica în mai multe straturi;

– asimetria.

Toate aceste tendințe ale modei sunt superbe pentru femeile de vârstă matură. Tehnica în mai multe straturi și stilul neglijent vor ajuta la crearea volumului, care deseori lipsește, deoarece părul devine mai subțire odată cu înaintarea în vârstă. Iar asimetria este o modalitate excelentă de a ascunde unele modificări pe pielea feței.

O altă tendință pe care femeile de 50 de ani ar trebui să o ia în considerare este bretonul. Acest detaliu va ascunde ridurile de pe frunte și va accentua ochii. Forma bretonului trebuie aleasă individual. Dar cea mai profitabilă și potrivită opțiune pentru majoritatea femeilor, este bretonul oblic (asimetric). Să știți că, bretonul în linie dreaptă nu este potrivit pentru toate femeile.

Tunsori la modă

Majoritatea tunsorilor recomandate femeilor tinere sunt potrivite pentru doamnele mature. Nu există coafuri speciale ”de vârstă”. Doar că, atunci când efectuați o tunsoare, trebuie să țineți cont de particularitățile aspectului dvs, deoarece, în practică, orice coafură clasică permite variabilitate și modificări.

Tunsoarea Carre

Tunsoarea Carre este una dintre cele mai populare tunsori pentru femeile de toate vârstele. Doar că, doamnele mature ar trebui să renunțe la tunsoarea clasică cu linii drepte. Sunt opțiuni mai potrivite pentru crearea unei tunsori de succes:

– Tunsoare Carre gradată. Această tehnică vă permite să creați volum chiar și pe cel mai fin păr și oferă, de asemenea, o bună formă coafurii.

– Tunsori filate moderne. Tunsoarea se efectuează cu foarfece speciale cu dinți, iar unii meșteri folosesc un aparat de ras. Această metodă oferă coafurii ușurință și volum, dar într-o măsură mai mică decât în tehnica gradată.

De asemenea, merită luată în considerare opțiunea unui Carre asimetric. Această opțiune este perfectă pentru femeile de diferite vârste și face imaginea mai atractivă.

Pixie

Această tunsoare rămâne liderul printre preferințele în rândul femeilor cu părul scurt. Dar, totuși, versiunea ultra-scurtă a tunsorii Pixie este mai potrivită pentru fetele tinere.

Faptul este că o astfel de tunsoare poate accentua imperfecțiunile feței, ce apar odată cu vârsta.

Iar opțiunea de tunsoare cu fire alungite este o alegere excelentă. Se recomandă completarea tunsorii cu breton lung oblic.

Tunsoarea Aurora

Această tunsoare a fost incredibil de populară în anii ’80, dar acum a revenit în modă, dar cu câteva modificări minore.

Versiunea modernă a tunsorii Aurora folosește tranziții mai moi între straturi. Această tunsoare se poate realiza pe diferite lungimi de păr, dar pentru doamnele mature, ar fi mai potrivită lungimea scurtă sau medie.

Tunsoarea Bob

O altă tunsoare clasică care nu s-a demodat de ani de zile datorită versatilității sale. În iarna anului 2021, tunsoarea bob scurt, cu sau fără breton va continua să fie populară. Dacă alegeți prima opțiune, merită să acordați preferință bretonului asimetric.

Tunsorile în care coaforul combină caracteristicile a două coafuri clasice, precum Bob-Carre și Pixie-Bob, vor rămâne, de asemenea, în trend.

Tunsoare italiană

Această opțiune, în general, este similară cu tunsorile populare ”Cascada” și ”Scăriță”, dar diferă printr-un pas mai larg între straturi, ceea ce creează efectul unei coafuri ușoare.

Cel mai bine e să realizați tunsoarea pe lungimea medie a părului. Coafura poate fi completată cu breton destul de filat. Atunci când vă coafați, răsuciți capetele firelor spre exterior, ceea ce va face aspectul mai proaspăt și tânăr.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!