Tunsori la modă în acest an: top 20 de modele, pentru toate vârstele!

O femeie poate fi stilată și elegantă la orice vârstă. Un element esențial al ținutei feminine a fost dintotdeauna tunsoarea, de aceea alegerea corectă a acesteia este foarte importantă pentru a scoate în evidență atuurile feței și a figurii, dar și pentru a obține un efect de întinerire.

Redacția noastră a făcut o selecție cu cele mai la modă tunsori, care vor fi actuale pentru femeile de orice vârstă.

Vârsta 20+

Aceasta este vârsta experimentelor. Încercați o tunsoare lungă asimetrică, o culoare a părului originală, tunderea super scurtă a tâmplelor sau cefei, o tunsoare scurtă. Spre exemplu acum sunt foarte actuale tunsorile pixie și bob-carre cu vârfuri asimetrice. Iar dacă preferați păr lung, încercați o tunsoare graduată.

Vârsta 30+

Hair-styliștii le recomandă femeilor trecute de 30 de ani să pună accent pe eleganță, iar cea mai reușită tunsoare pentru asta este bob. Dacă aveți un păr dens și îngrijit exemplar, puteți opta pentru o tunsoare lungă în scări.

Vârsta 40+

Pentru această vârstă se recomandă tunsori simple, care sunt ușor de aranjat și nu necesită prea mult timp pentru îngrijire. Totodată experții recomandă să evitați liniile drepte riguroase. Cele mai indicate sunt tunsorile cu ușoară notă de neglijență, care adaugă și ceva volum vizual.

Vârsta 50+

Dacă la această vârstă vă mai puteți lăuda cu un păr dens și sănătos, optați pentru tunsori lungi graduate sau în scări. Dar dacă aveți păr slab și rar, alegeți tunsori ce creează vizual un volum suplimentar, cum ar fi bob-carre cu vârfuri graduate, bob alungit sau pixie.

Cum vi se par aceste modele?