Tunsori în stil italian: 10 modele elegante pentru doamnele cu vârsta cuprinsă între 40-50 de ani

Alegerea tunsorii nu este un lucru simplu, mai ales după vârsta de 40 de ani.

Funcția tunsorii la această vârstă este de a scoate în evidență trăsăturile frumoase ale feței precum și să ascunde unele imperfecțiuni și să ne reîmprospăteze imaginea.

1.

Tunsorile în stil italian sunt o alegere excelentă pentru doamnele care își doresc să fie mereu tinere și stilate.

Tunsori scurte.

2.

3.

Aceste tunsori care modelează trăsăturile feței se potrivesc tuturor și arată perfect indiferent de structura părului. Puteți opta pentru diferite stiluri de aranjare, schimbându-vă coafura în dependență de situație și de starea de spirit.

Păr scurt cu breton.

4.

5.

Este foarte versatilă și practic fiecare formă de breton este potrivită pentru această tunsoare: drept sau oblic, lung sau scurt. Alegeți bretonul ținând cont de trăsăturile feței.

Bretonul scurt. 

6.

7.

Tunsorile în stil italian se realizează în straturi, fiind asemănătoare cu cele de tip cascadă. Arată foarte bine cu breton scurt, dar trebuie să fiți atente, deoarece acest tip de breton nu este pentru toată lumea. Dacă aveți trăsăturile feței foarte fine și ochii ari și expresivi, atunci puteți alege o asemenea tunsoare cu breton scurt care poate fi drept, oblica sau în formă de arc.

Idei de aranjare a tunsorilor în stil italian.

8.

9.

Tunsorile în stil italian sunt comode și se aranjează foarte simplu. Dacă ați ales tunsoarea potrivită, veți arăta minunat și cu un efort minim.

Aceste modele de tunsori sunt potrivite pentru femeile active, care preferă un stil modern și dinamic, care își prețuiesc timpul și sunt obișnuite să arate întotdeauna impecabil.