Tunsori frumoase și elegante, pentru doamnele trecute de 30 de ani.

Foarte des, doamnele după 30 de ani preferă tunsori mai scurte. Fiecare femeie vrea să arate elegant și atractiv, cu toate acestea, nu este întotdeauna suficient timp pentru a face o coafură frumoasă. În astfel de momente, vin în salvare tunsorile creative, scurte, care nu necesită mult timp pentru modelare, dar și întotdeauna arată elegant! Dar ce tunsori se potrivesc femeilor pentru 30 de ani? Veți afla în articolul de mai jos:

1. O tunsoare scurtă, realizată, folosind tehnica în mai multe straturi este pur și simplu o salvare pentru femeile care doresc să cheltuie o cantitate minimă de timp pentru styling și în același timp, să aibă întotdeauna un volum suplimentar pe păr.

2. O tunsoare în mai multe straturi poate fi realizată cu o asimetrie ușoară pe firele din față. Acest lucru va crea și mai multă originalitate în imaginea dvs și fără îndoială, veți arăta mai tânără decât anii voștri!

3. O neglijență ușoară într-o astfel de tunsoare doar crește frumusețea sa! Credeți-ne, un astfel de stil se poate efectua foarte repede: este necesar doar să uscați părul umed și să-l zburliți ușor.

4. Dar aici este deja o opțiune de tunsoare multi-strat cu breton! Arată mult mai feminin și mai elegant! Cel mai important este că firele decolorate vor arăta foarte bine pe o astfel de tunsoare.

5. O tunsoare dreaptă scurtată cu breton este cea mai versatilă opțiune pentru femeile care doresc să își păstreze imaginea într-un stil clasic și în același timp, să arate elegant!

6. Una dintre cele mai populare tunsori scurte în rândul femeilor este “Pixie”. Datorită “ruperii” și neglijenței ușoare, imaginea este mai îndrăzneață și cochetă! O astfel de tunsoare va accentua perfect trăsăturile faciale și va dezgoli într-un mod frumos gâtul!

7. În fotografia de mai jos este o opțiune pentru o tunsoare și mai îndrăzneață “Pixie”. Este foarte evident că părul este aranjat pe straturi și ușor “rupt”, ceea ce creează un volum suplimentar!

8. Dar aici este o versiune mai liniștită a tunsorii “Pixie”, care redă imaginii mai multă eleganță și feminitate. Dacă o astfel tunsoare va fi modelată, veți fi cea mai frumoasă.

8.1

8.2

8.3

9. Cu cât tunsoarea este mai scurtă, cu atât mai simplu este să aranjați părul. Iar dacă tunsoarea vă permite să purtați părul într-un stil ușor neglijent, atunci coafura dvs va arăta perfect într-un timp record.

10. Bob scurt – o soluție universală de tunsoare scurtă. Datorită firelor frontale alungite, se creează un efect de asimetrie, care vă va accentua perfect trăsăturile feței!

Ce tunsoare v-a plăcut cel mai mult? Vă veți hotărâ în favoarea unei din aceste tunsori superbe?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.