Tunsori franțuzești elegante, actuale pentru anul 2020.

Tunsorile franțuzești se bucură de o popularitate deosebită în rândurile femeilor de orice vârstă, motivul fiind că această tunsoare arată grozav, chiar dacă nu este aranjată de către un specialist.

Avantajele tunsorilor pariziene:

— Întreținerea și coafarea părului scurt vă ocupă mai puțin timp.

— Chiar dacă părul a crescut, firele de păr pot fi perfect aranjate.

— Sunt potrivite pentru orice formă a feței.

Aceste tunsori sunt întotdeauna la modă. Bretonul joacă un rol important și are o putere „magică” de a pune în valoare o tunsoare franțuzească. Opțiunile de executare a bretonului și aranjarea lui, depind de forma feței, de stilul fiecărei femei în parte.

Tunsorile franțuzești se caracterizează prin volumul în creștet și șuvițe jucăușe. Datorită tehnicilor de realizarea ale acestor tunsori, ele pot fi întreținute fără ajutorul produselor de styling.

Vă prezentăm câteva modele de tunsori franțuzești din care să vă inspirați atunci când vreți să faceți o schimbare de look:

Bob

Carre

Pixie

Gavroche

Garçon

Coafura poate fi aleasă în funcție de lungimea părului. Coafurile pe păr scurt sunt foarte variate și se bucură de maximă popularitate. Tunsorile scurte sunt frumoase și pline de feminitate și gingășie.

Tunsori pentru diferite lungimi de păr

Tunsoarea scurtă înseamnă stil și îndrăzneală. Conferă volum și scoate în evidență trăsăturile feței. Dacă alegeți tunsoarea corectă, în funcție de forma feței, puteți ascunde unele dintre neajunsuri. Puteți opta pentru un look romantic sau îndrăzneț. Pentru a scoate în evidență coafura, puteți opta pentru șuvițe. Aceste tunsori scot în evidență gâtul și bărbia, deci atunci când alegeți o tunsoare scurtă, trebuie să țineți cont de acest fapt.

Tunsoarea franțuzească pe păr lung oferă mai multe opțiuni de aranjare a părului. Firele de păr alungite în față, și un volum suplimentar în zona din vârful capului scot în evidență trăsăturile faciale. Această coafură conferă rafinament și feminitate.

Părul vopsit într-o singură nuanță îi conferă un aspect plăcut. Pentru a scoate în evidență tunsoarea, se folosesc tehnici moderne de vopsire a părului.

Tunsorile franțuzești sunt potrivite în mod special pentru femeile care nu doresc să se despartă de părul lung, dar vor să facă o schimbare de look. Tunsoarea se caracterizează prin volumul care începe din creștet, iar vârfurile sunt răzlețe.

Tunsorile pariziene sunt potrivite pentru toate vârstele: atât pentru doamne în vârsta, cât și domnițe tinere, și fiecare își va găsi tunsoarea care o va avantaja.