Tunsori fără breton pentru doamnele peste 40 de ani, actuale în 2020: 32 de modele creative!

Imaginea unei doamne de peste 40 de ani ar trebui gândită cu grijă și mare atenție, deoarece timpul de experimentări a rămas în urmă. O tunsoare stilată poate adăuga eleganță, prospețime și lejeritate aspectului oricărei femei. Deci, dacă sunteți decisă pentru o schimbare superbă și potrivită pentru sine, e timpul să mergeți la un coafor profesionist.

Înainte de a vă decide care este modelul dorit, consultați selecția noastră de 4 tunsori de top ale sezonului, fără breton. Acestea arată pur și simplu grozav. Vă invităm să le admirăm împreună:

1. Cascade și scărițe.  

1.1

1.2

Tunsorile în cascade și scărițe, cu diferite variații, sunt perfecte fără breton. Acestea arată foarte bine pentru forma feței de tip oval, pătrat sau rotund. Dacă aveți fruntea mică (joasă), aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni. Pentru doamnele cu bucle, aceste modele sunt absolut ideale.

2. Carre  

Tunsoarea Care este cea mai versatilă și tradițională coafură, care poate fi realizată în moduri diferite. Puteți alege o variantă interesantă, care poate fi realizată pentru aproape orice formă a feței și categorie de vârstă. Astăzi în tendință este carre-ul asimetric și cel clasic. Se folosește filarea părului, realizată în linie dreaptă sau combinată prin tehnica stratificării. Părul nu trebuie să fie mai lung de nivelul mediu.

2.1 

2.2

2.3

2.4

2.5

2.6

2.7

2.8

2.9

2.10

2.11

2.12

2.13

2.14

2.15

2.16

2.17

2.18

3. Bob

O altă tunsoare destul de interesantă și populară, relevantă indiferent de prezența unui breton, este bob-ul. Veți obține o imagine armonioasă, realizând tunsoarea prin tehnica filării șuvițelor. Condiția necesară este o colorare eficientă a părului, precum fire decolorate sau balayage. Toate acestea vă vor face să arătați mai tânără, frumoasă și luxoasă.

3.1

3.2

3.3

3.4

3.5

3.6

4. Pixie

Este tunsoarea de top pentru iubitoarele de a purta părul scurt. Pixie este o tunsoare destul de creativă și elegantă, arată bine cu sau fără breton. Dacă aveți forma feței de tip rotund, triunghi sau pătrat, ar fi de dorit să alegeți o variație de pixie cu breton. Pentru fața cu forma de tip oval, tunsoarea pixie fără breton se potrivește perfect.

4.1 

4.2

4.3

4.4

4.5

Atunci când alegeți o tunsoare, concentrați-vă nu numai asupra vârstei. Este important ca coafura să sublinieze demnitatea și frumusețea feței dvs. Alegeți acele modele, care corectează ovalul feței și vă ascunde bine imperfecțiunile. Să nu uitați de tendințe și stil. În nici un caz coafura nu ar trebui să contrazică imaginii dvs.