Tunsori de top, potrivite pentru doamnele de vârstă mijlocie

Doamnele mature trebuie să aibă o atitudine specială față de aspectul lor, să țină cont de fiecare detaliu.

O tunsoare frumoasă și la modă poate schimba foarte mult aspectul unei femei: o întinerește considerabil, distrage atenția de la unele mici imperfecțiuni și îi subliniază avantajele. Există foarte multe modele de tunsori potrivite pentru doamnele de vârstă mijlocie. Trebuie să alegeți opțiunea potrivită și să mergeți la timp la coafor.

1.

2.

Tunsoarea carre. 

Carre clasic și variantele combinate cu bob sau cascadă sunt cele mai populare modele pentru doamnele de această vârstă. Tunsoarea carre este feminină și elegantă și se poate aranja în diferite moduri. Datorită versatilității și practicității sale această tunsoare devine tot mai populară. Lungimea, forma bretonului și celelalte detaliile se aleg strict individual, ținând cont de trăsăturile feței. Pentru această tunsoare nu contează nici structura părului, deoarece se potrivește tuturor tipurilor de păr.

3.

4.

5.

6.

7.

Pixie.

Doamnele care nu se tem să renunțe la lungime sau care preferă tunsorile scurte ar trebui să încerce tunsoarea pixie, care este una îndrăzneață și stilată.

Pixie va completa perfect imaginea unei femei de afaceri sau creative. Această tunsoare ne întinerește și ne împrospătează imaginea, iar părul nostru va căpăta mai mult volum și strălucire.

8.

9.

10.

11.

Tunsorile în cascadă. 

Coafurile cu mai multe straturi pentru lungimea medie sunt cele mai potrivite pentru această vârstă minunată, deoarece sunt moderne, frumoase și elegante. Aceste tunsori pot fi aranjate în mai multe feluri. Pe lângă aceasta adaugă volum părului subțire.

12.

13.

Nu vă fie teamă să experimentați! Stiliștii le recomandă doamnelor de vârstă mijlocie să opteze pentru tunsori practice și la modă.